Οι Μπραντζελίνα το έσκασαν στη Βενετία

17.02.2010
Μετά από μήνες στασιμότητας, γεμάτων κουραστικές υποχρεώσεις που κράτησαν το ανήσυχο ζευγάρι καθηλωμένο στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) μάζεψαν τα παιδιά τους και μετακόμισαν στην Ιταλία.

Μετά από μήνες στασιμότητας, γεμάτων κουραστικές υποχρεώσεις που κράτησαν το ανήσυχο ζευγάρι καθηλωμένο στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) μάζεψαν τα παιδιά τους και μετακόμισαν στην Ιταλία.
Σύσσωμη η οικογένεια εντοπίστηκε χτες να περιδιαβαίνει στους δρόμους της Βενετίας και να απολαμβάνει τις ρομαντικές ομορφιές της πόλης μέσα στο χειμωνιάτικο κρύο.
Στον περίπατο συμμετείχαν αρχικά και τα δυσθεώρητα δίδυμα του ζεύγους, Νοξ (Knox) και Βίβιεν (Vivienne), τα οποία όμως δεν μοιράστηκαν το περίφημο τοπικό παγωτό που απόλαυσαν αργότερα τα άλλα τέσσερα αδέλφια τους, Μάντοξ (Maddox), 7 ετών, Παξ (Pax), 6 ετών, Ζαχάρα (Zahara), 5, και Σιλό (Siloh), 3ων.
Η οικογένεια θα παραμείνει στην Ιταλία για τρεις μήνες, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων της Αντζελίνα που σε λίγο ξεκινάει εκεί τα γυρίσματα της καινούργιας της ταινίας.
Πρόκειται για το αστυνομικό θρίλερ "The Tourist", με συμπρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) και σκηνοθέτη τον Φλόριαν Χένκελ βον Ντόνερσμακ (Florian Henckel von Donnersmarck), το οποίο θα γυριστεί εξολοκλήρου στην περιοχή του Βένετο και θα προβληθεί στους κινηματογράφους το 2011.
Οι Μπραντζελίνα (Brangelina) έφτασαν στο βενετσιάνικο αεροδρόμιο Μάρκο Πόλο (Marco Polo) το απόγευμα της Καθαρής Δευτέρας και επιβιβάστηκαν σε δύο πλωτά ταξί - ένα για τις αποσκευές τους κι ένα για τους ίδιους και τα παιδιά τους - με προορισμό το καινούργιο τους προσωρινό καταφύγιο, το ξενοδοχείο Παλάτσο Μοτσενίγκο (Palazzo Mocenigo), του 16ου αιώνα, που βρίσκεται ανάμεσα στο γεφύρι του Ριάλτο (Rialto) και στην Ακαντέμια (Accademia) πάνω στο Γκραν Κανάλ (Gran Canal).
Τα γυρίσματα της 34χρονης Τζολί πρόκειται να ξεκινήσουν στις 15 Μαρτίου κι αυτό δίνει στην οικογένεια άφθονο χρόνο για να εξερευνήσουν τα πλούσια αξιοθέατα της μεσαιωνικής πόλης.
Έτσι, o Μπραντ κι η Αντζελίνα, στη δεύτερη εξόρμηση τους στην πόλη άφησαν τα δίδυμα στο ξενοδοχείο με τις νταντάδες τους και πήραν τα υπόλοιπα παιδιά τους για μια βόλτα στους δρόμους και μια πρώτη γεύση από το περίφημο ιταλικό παγωτό. Όλοι ήταν ντυμένοι ζεστά για να αντιμετωπίσουν το τσουχτερό κρύο και έμοιαζαν ήρεμοι και χαρούμενοι. Μετά το παγωτό, ο 46χρονος Πιτ μπήκε σε μια κάβα για να προμηθευτεί αλκοολούχα ποτά για τους μεγάλους.
Ο περιπετειώδης χαρακτήρας της λαμπερής οικογένειας μπορεί να φαίνεται ελκυστικός στους κοινούς θνητούς, αλλά όχι και στα παιδιά των Μπραντζελίνα, αφού όπως ομολόγησε η μητέρα τους σε συνέντευξη της, έχουν κουραστεί από τα συνεχή πήγαινε-έλα: "Είναι δύσκολο και σύντομα ίσως χρειαστεί να αποκτήσουμε σταθερή βάση. Είμαι σίγουρη ότι όταν τα παιδιά γίνουν 18 θα πουν, 'Θεέ μου, θέλω να μείνω σε ένα μέρος' και δεν θα θέλουν ν' αφήσουν το σπίτι τους ποτέ".
Πριν το ταξίδι στη Βενετία, και αμέσως μετά την τριήμερη επίσκεψη της Τζολί στους σεισμοπαθείς της Αϊτής, η οικογένεια πέρασε ένα ήσυχο σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες, με καλεσμένο τον φίλο του ζευγαριού Σον Πεν (Sean Penn).