Η Πάρις, ο εραστής και το... γουρούνι

30.12.2009
Νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα από την κοσμική κληρονόμο και παρουσιάστρια, αλλά για ακόμη μια φορά κατάφερε να μας εντυπωσιάσει με το καινούργιο της απόκτημα, ένα γουρούνι μινιόν που φέρει το όνομα Μις Πιγκλέτ και που περνάει τις νύχτες του αγκαλιά με την Πάρις και τον αγαπημένο της Νταγκ Ράινχαρτ (Dough Reinhart).

Νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα από την κοσμική κληρονόμο και παρουσιάστρια, αλλά για ακόμη μια φορά κατάφερε να μας εντυπωσιάσει με το καινούργιο της απόκτημα, ένα γουρούνι μινιόν που φέρει το όνομα Μις Πιγκλέτ και που περνάει τις νύχτες του αγκαλιά με την Πάρις και τον αγαπημένο της Νταγκ Ράινχαρτ (Dough Reinhart).

Μάλιστα, η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) έχει τόση αδυναμία στο νέο κατοικίδιο της που το πήρε μαζί της στη φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό Hello και για να μην... κρυώσει το τύλιξε με μια χνουδωτή ροζ κουβερτούλα.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, η μικροσκοπική γουρουνίτσα έχει το μοναδικό προνόμιο να μοιράζεται με την αφεντικίνα της τα χάδια του Νταγκ, αφού την παίρνουν μαζί τους στο κρεβάτι για αγκαλίτσες.

"Ο Νταγκ κι εγώ χαλαρώνουμε στο κρεβάτι βλέποντας DVD και αυτή ξαπλώνει ανάμεσα μας", περιγράφει στη συνέντευξη: "Είναι σκέτη γλύκα και την αγαπώ".

Η πλούσια κληρονόμος που ζει στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, έχει μεγάλη αδυναμία στα κατοικίδια ζώα. Τα έξι σκυλιά της έχουν τη δική τους διώροφη βιλίτσα σε ροζ χρώμα και το δικό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο. Επίσης έχει δύο βατράχια, δύο κουνέλια και έναν αφρικανικό γκρι παπαγάλο.

Φυσικά η Πάρις δεν εξαντλεί τις πολυτελείς παροχές στα ζωάκια της, αφού στην έπαυλή της έχει εγκαταστήσει ένα κανονικό νάιτ-κλαμπ που διαθέτει και στύλο του στριπτίζ.

"Τον χρησιμοποιούμε πολύ στα πάρτι", ομολογεί: "Όταν έρχεται ο Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner), δεν μπορείς να τον ξεκολλήσεις με τίποτα από εκεί - έχει την αντοχή ενός εικοσάχρονου".

Η 28χρονη κληρονόμος αποκαλύπτει επίσης ότι της αρέσει να ανοίγει τα δώρα της με το που θα ξυπνήσει το πρωί: "Είμαι σαν παιδί αυτή την εποχή του χρόνου και δεν μπορώ να κρατηθώ. Πίστευα πραγματικά στον Άγιο Βασίλη μέχρι τα 16 μου! Η μαμά μου εξακολουθεί να βάζει μια χριστουγεννιάτικη κάλτσα για μένα για να μπορώ να κάνω πως πιστεύω ακόμη".

Φέτος πέρασε τα Χριστούγεννα στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και ευχαριστήθηκε τόσο πολύ με τα κοσμήματα που της χάρισε ο αγαπημένος της που το σχολίασε και στο Twitter: "Στο σπίτι ανοίγοντας τα χριστουγεννιάτικα δώρα του άντρα μου. ΤΟΣΟ ευτυχισμένη! Με κακόμαθε πραγματικά φέτος και μου χάρισε πολλά και απίθανα δώρα".

"Όλα τα κοσμήματα που μου αγόρασε από το κοσμηματοπωλείο '14 Karats' είναι εκπληκτικά! Είναι αλήθεια, τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος των κοριτσιών. Είμαι άφωνη".

Για την Πάρις οι καλύτερες στιγμές του 2009 ήταν τα γυρίσματα της εκπομπής της "Best Friends Forever" στην Αμερική και στη Βρετανία, και η χειρότερη η ληστεία του σπιτιού της:

"Ήταν πολύ τρομακτικό και βίαιο: το να ξέρω ότι κάποιος ήταν στο σπίτι μου, έψαξε τα πράγματα μου και μου πήρε προσωπικά μου αντικείμενα. Παρότι ζω σε μια φρουρούμενη κοινότητα τρόμαξα πολύ από αυτή την παραβίαση. Απ' όταν έγινε αυτό έχω ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας του σπιτιού με κάμερες, 24ωρη φύλαξη και συναγερμούς παντού. Είναι σαν το Φορτ Νοξ τώρα και κανείς δεν μπορεί να μπει, αλλά εκείνη την ώρα ήταν φρικιαστικό".

Στη συνέχεια της συνέντευξής της λέει για το πόσο στεναχωρήθηκε από τον θάνατο του στενού οικογενειακού φίλου τους, Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson): "Έπαιζε (μουσική) στο στούντιο ηχογραφήσεων που έχω και διασκέδαζε με τον να τριγυρνάει σε όλο το σπίτι. Λάτρευε το στούντιο μου και το σπίτι των σκύλων. Αγαπούσε πολύ αυτό το σπίτι. Ο θάνατος τους ήταν μεγάλο σοκ. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Αναστατώθηκα πάρα πολύ και ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ