Ποτάμι τα δάκρυα της Lady Gaga

29.12.2009
Σε δάκρυα ξέσπασε η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga κατά τη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας της στο "Nokia Theatre" του Λος Άντζελες. Αφορμή αποτέλεσε η βράβευση της 23χρονης τραγουδίστριας για τις πωλήσεις του άλμπουμ της που άγγιξαν τα 8 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Σε δάκρυα ξέσπασε η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga κατά τη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας της στο "Nokia Theatre" του Λος Άντζελες. Αφορμή αποτέλεσε η βράβευση της 23χρονης τραγουδίστριας για τις πωλήσεις του άλμπουμ της που άγγιξαν τα 8 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Και πως να μην ξεσπάσει σε λυγμούς η Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Germanotta) - όπως είναι το πραγματικό όνομα της Gaga - αφού εκτός από τις απίθανες πωλήσεις των άλμπουμ της παγκοσμίως, η ίδια κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να γίνει το πρόσωπο για το οποίο μιλούν όλοι.

Οι τελευταίες τρεις εμφανίσεις της στο Νokia Theatre ήταν sold out, ενώ όπως ανέφερε και η ίδια, πέρσι τέτοια εποχή η Lady Gaga ήταn μια απλή καλλιτέχνης που άνοιγε τις συναυλίες της Νατάσα Μπέντινγκφιλντ (Natasha Bedingfield) και του συγκροτήματος "Νew Kids On the Block" στον ίδιο χώρο.

Φυσικά τα δάκρυα και η συγκίνηση δεν σήμαιναν πως η Gaga θα έκανε μια μετριοπαθή εμφάνιση, αφού για μια ακόμα φορά εμφανίστηκε φορώντας τεράστιες στραφταλιζέ βάτες και ασορτί κορμάκι με παγιέτες και έντονο μακιγιάζ. Πρόσφατα, η εκκεντρική τραγουδίστρια εξέπληξε τους πάντες πετώντας τα ρούχα της για να γιορτάσει τον ένα χρόνο επιτυχίας της.

Η τραγουδίστρια φαινόμενο για το 2009, πόζαρε γυμνή ? καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με μικροσκοπικά αποκόμματα εφημερίδων ή ποζάροντας όπως τη γέννησε η μαμά της στην αγκαλιά του αγαπημένου φίλου της και ράπερ Κέινι Γουέστ (Kanye West)- μπροστά στο φακό του διάσημου φωτογράφου Ντέιβιντ ΛαΣαπέλ (David LaChapelle).

Οι φωτογραφίες θα συμπεριληφθούν στην περιορισμένη super deluxe έκδοση του νέου της άλμουμ "The Fame Monster", που θα περιλαμβάνει όλα τα κομμάτια από το ντεμπούτο της Gaga, συν οκτώ ακόμη νέα τραγούδια. Kάποιοι επιμένουν πως η νέα έκδοση δεν θα περιέχει μόνο τις καυτές πόζες της 23χρονης τραγουδίστριας αλλά και μια τούφα από τα μαλλιά της!

Πάντως, η Lady Gaga δείχνει να πατά γερά στο έδαφος και δεν ξεχνά ποιά είναι η πηγή της επιτυχίας της, δηλαδή οι ίδιοι οι θαυμαστές της. Όπως έχει δηλώσει η ίδια, αισθάνεται σαν μια μικρή γοτθική νεράιδα που ζει και αναπνέει μέσα από τα χειροκροτήματα των θαυμαστών της.

Έτσι, η κατά κόσμον Στέφανι, δεν παρέλειψε να αφιερώσει το τελευταίο της ποστ στο "Twitter" σε όλους εκείνους που την στηρίζουν, γράφοντας χαρακτηριστικά:

"Χαρούμενα Χριστούγεννα. Σας αγαπώ όλους και ποτέ μην παρατάτε τα όνειρά σας. Σας ευχαριστώ για όλα και ποτέ μην με εγκαταλείψετε! Μου είπαν πως η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί τον ένα χρόνο κυκλοφορίας του άλμπουμ μου. Έχουμε πουλήσει 8 εκατομμύρια. Σας αγαπώ τερατάκια μου"!

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα δάκρυα της Lady Gaga κατά τη βράβευσή της στο Λος Άντζελες: