Χριστουγεννιάτικος γάμος για τη Lady Gaga

05.10.2010
Αυτό και αν είναι νέο! Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της, Λουκ Καρλ (Luc Carl).

Αυτό και αν είναι νέο! Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια, που αυτές τις μέρες σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται στην Ελούντα της Κρήτης για διακοπές, ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της, Λουκ Καρλ (Luc Carl).

Και αν γνωρίζουμε τη Lady Gaga έστω και λιγάκι, σίγουρα δεν θα περιμένουμε να κάνει έναν απλό, παραδοσιακό γάμο.

Οι φήμες οργιάζουν και θέλουν το ζευγάρι, που σημειωτέον δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση να παντρεύεται τον Δεκέμβριο σε ένα κάστρο στη Βρετανία, όπου θα βρίσκεται εκείνη την εποχή η διάσημη τραγουδίστρια στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της.

Πηγή της εφημερίδας "The Sun"μεταφέρει ότι τον τελευταίο καιρό, η Gaga μιλάει μόνο για τον γάμο της, λέγοντας σε όλους ότι θέλει μία παραμυθένια τελετή σε κάστρο. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι το ευρωπαϊκό κομμάτι της περιοδείας της τελειώνει στο Λονδίνο κοντά στα Χριστούγεννα, προσφέρει στους δύο ερωτευμένους την τέλεια ευκαιρία.

Η Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Germanotta), όπως είναι το κανονικό της όνομα, έβγαινε με τον μπάρμπαν στο επάγγελμα Λουκ το 2005, αλλά χώρισαν λόγω της εξάρτησης εκείνης από τα ναρκωτικά, όπως λέγεται.

Πριν από λίγους μήνες η σχέση τους αναθερμάνθηκε, παρόλο που φήμες που ήθελαν τον Καρλ να μη έχει φερθεί και με τον καλύτερο τρόπο στη Gaga, έριξαν ξανά σκιές επάνω της.

Όμως, όταν την περασμένη εβδομάδα ο παππούς της τραγουδίστριας που λατρεύει να προκαλεί πέθανε, την είδαμε να κλαίει στον ώμο του καλού της. Άρα, τελικά, τα κουφέτα μπορεί να μην είναι και τόσο μακριά...

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα