Ό,τι θέλει ένας άντρας

30.12.2009
Οταν πρωτοάκουσα ότι ετοιμάζεται έκθεση Κριθαριώτη, το μυαλό μου πήγε στο αναμενόμενο, στη γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη.

Οταν πρωτοάκουσα ότι ετοιμάζεται έκθεση Κριθαριώτη, το μυαλό μου πήγε στο αναμενόμενο, στη γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη.

Όταν ήρθε όμως η πρόσκληση που έγραφε: «Ο Νίκος Κριθαριώτης σας καλεί», απόρησα. Πιο ευχάριστη απάντηση από την collection «5226 pret a porter» του αναμφισβήτητα ταλαντούχου αδερφού της Σήλιας Κριθαριώτη δεν θα μπορούσα να πάρω!

Ο Νίκος Κριθαριώτης παρουσίασε στο ballroom του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» την ανδρική collection του, η οποία για το δικό μου γούστο (γνώσεις κοσμικών έχω βέβαια, όχι όμως μόδας!) ήταν ό,τι πιο «σήμερα» και ανδρικό θέλει ένας άντρας.

Δεν θεωρώ ότι έχω δει τα τελευταία χρόνια τόσο ποιοτικές και stylish δημιουργίες από Έλληνα σχεδιαστή, τις οποίες άνετα θα φορούσα στις κοσμικές μου εξόδους. Σκούρα χρώματα, σε αποχρώσεις κυρίως του μαύρου, μπλε και γκρι, με ποιοτικά υφάσματα και λεπτομέρειες από τη δημιουργική πινελιά του σχεδιαστή.

Το σόου ήρθε λίγο καιρό μετά την τεράστια διασημότητα που είχε πάρει ο ίδιος και η Σήλια λόγω του σχεδιασμού των στολών της Olympic Air και, όπως ήταν λογικό, η εταιρεία ήταν και ο χορηγός της βραδιάς.

Ακόμα πιο αναμενόμενο ήταν να δώσει το «παρών» όλη η Αθήνα, με υψηλούς προσκεκλημένους όχι τόσο από τη σοουμπίζ και τη μόδα, αλλά από το χώρο των επιχειρήσεων.