Η γυναίκα του Γουντς τον εγκατέλειψε!

08.12.2009
Ο Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods) πάει για ρεκόρ! Όχι στις τρύπες του γκολφ αλλά στις ερωμένες, που ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς φτάνοντας προς το παρόν τις 10. Όπως ήταν φυσικό, η γυναίκα του΄Έλιν Νόρντεργκρεν (Elin Nordergren) δεν άντεξε την ντροπή, σταμάτησε να μετράει ερωμένες και τον εγκατέλειψε!

Ο Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods) πάει για νέο ρεκόρ! Όχι στις τρύπες του γκολφ αλλά στις ερωμένες, που ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς φτάνοντας προς το παρόν τις 10. Όπως ήταν φυσικό, η γυναίκα του΄Έλιν Νόρντεργκρεν (Elin Nordergren) δεν άντεξε την ντροπή, σταμάτησε να μετράει ερωμένες και τον εγκατέλειψε!

Ανάμεσα στα καινούργια ονόματα που προστέθηκαν στην λίστα είναι και αυτό της πρώην πορνοστάρ Χούλι Σάμπσον (Hooly Sampson).

Ντροπιασμένη από τον τυφώνα του ροζ σκανδάλου που έπληξε την αξιοπρέπεια της, η απατημένη σύζυγος Έλιν τελικά δεν άντεξε και εγκατέλειψε τον άπιστο Τάιγκερ.

Σύμφωνα με το "Radaronline.com", κάποιοι γείτονες την είδαν να τα μαζεύει τα πράγματά της από την οικογενειακή έπαυλη - που η αξία της ξεπερνά τα 2,6 εκατομμύρια δολάρια - και να μετακομίζει σε κοντινή κατοικία, ιδιοκτησίας του Γουντς.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα το εάν η Νόρντεργκρεν πήρε μαζί της και τα δύο παιδιά του ζευγαριού. Η σύζυγος του Γουντς και πρώην μοντέλο, που ήταν παντρεμένη με τον παγκόσμιο πρωταθλητή εδώ και πέντε χρόνια, ήταν αυτή που τον έβγαλε από αυτοκίνητο την βραδιά του ατυχήματος έξω από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με έγγραφα της αστυνομίας, η σύζυγος του Γουντς παρουσιάζεται ως ο μάρτυρας που ισχυρίστηκε πως ο αθλητής ήταν μεθυσμένος και είχε πάρει ισχυρό παυσίπονο χάπι το βράδυ του μυστηριώδους τροχαίου του πρωταθλητή του γκολφ.

Στον τόπο του ατυχήματος βρέθηκαν δύο μπαστούνια του γκολφ, με τα οποία η Ελίν έσπασε το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου για να απεγκλωβίσει τον άντρα της, ενώ άλλα δημοσιεύματα ανέφεραν πως με αυτά χτύπησε τον Γουντς στον μεταξύ τους καυγά που είχε προηγηθεί.

Όπως είναι φυσικό, ο Γουντς έχει γίνει το μήλο της έριδος για τις αμερικάνικες εκπομπές που κυνηγούν μια αποκλειστική συνέντευξη του αθλητή, μεταξύ αυτών και η Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey).

Εκτός από την δημόσια δήλωση συγνώμης του, ο αθλητής δεν έχει ακόμη μιλήσει ανοιχτά για το σκάνδαλο που έπληξε το κύρος του, δίνοντας έτσι τροφή για περισσότερα σχόλια και αποκαλύψεις.

Πάντως, ο Γουντς θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την προσωρινή του κρυψώνα το σπίτι της οικογένειας στη Φλόριντα) αφού, ο Τάιγκερ θα γίνει κουμπάρος στο γάμο του κολλητού του Μπάιρον Μπελ (Bryon Bell) το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Βρίσκετε φυσιολογικό ή άρρωστο τον Τάιγκερ Γουντς;