Λόη - Alter: Σε μια κλωστή οι σχέσεις τους

24.11.2009
Φήμες θέλουν τις σχέσεις της Βάσιας Λόης και του Alter να βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί.

Φήμες θέλουν τις σχέσεις της Βάσιας Λόης και του Alter να βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί. Η παρουσιάστρια δεν μπορεί να κρύψει τη στεναχώρια της από την απόλυση του κομμωτή της Δημήτρη Γιαννέτου αλλά και της Έλενας Ψωμά από το «Μεσημεριανό X-Press», οι οποίες έγιναν στο πλαίσιο περικοπών που κάνουν οι υπεύθυνοι του σταθμού.

Η Βάσια διανύει μία από τις πιο δύσκολες τηλεοπτικές περιόδους της καριέρας της. Η μετακίνησή της στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού συνοδεύτηκε από χαμηλή τηλεθέαση. Λίγο πάνω από 10% στο μέσο όρο και μονοψήφια νούμερα στα κοινά 15-44. Μάλιστα, σε συνέντευξή της στην αρχή της σεζόν είχε δήλωσει στο ΛΟΙΠΟΝ: «Δεν ήταν δική μου επιλογή και απόφαση να αλλάξω εκπομπή, αλλά του καναλιού και των προϊσταμένων μου».

Φαίνεται, λοιπόν, πως αυτή η επιλογή της έχει στοιχίσει πολύ, αν και προς το παρόν τηρεί στάση αναμονής και προσπαθεί να βρει τη θεματολογία που θα ανεβάσει τα νούμερα. Παρ’ όλα αυτά λέγεται ότι έχει ήδη δεχθεί πρόταση για μετακίνηση σε άλλο κανάλι από την επόμενη περίοδο. Η ίδια βέβαια φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί σε στενούς της συνεργάτες πως πάλι πρώτη της επιλογή θα είναι το Alter, που την ανέδειξε.