Στη διαφημιστική καμπάνια της Chopard

04.11.2009
Ανεβασμένες οι μετοχές της Δούκισσας Νομικού. Πριν από λίγες ημέρες η νεαρή παρουσιάστρια του «Όμορφου κόσμου το πρωί» υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρεία Chopard, προκειμένου να διαφημίσει τα διάσημα κοσμήματα αλλά και προϊόντα της εταιρείας Frank Muller.

Ανεβασμένες οι μετοχές της Δούκισσας Νομικού. Πριν από λίγες ημέρες η νεαρή παρουσιάστρια του «Όμορφου κόσμου το πρωί» υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρεία Chopard, προκειμένου να διαφημίσει τα διάσημα κοσμήματα αλλά και προϊόντα της εταιρείας Frank Muller. Το concept προβλέπει φωτογράφηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και είναι ιδιαίτερα ευρηματικό.

Το πρόσωπό της με τα κοσμήματα της εταιρείας θα αποκαλύπτεται τμηματικά μέσω της διαφημιστικής καμπάνιας και μέσα σε λίγους μήνες θα γίνει η «αποκάλυψη»!

Τη λαμπερή εικόνα της Δούκισσας θα επιμεληθεί ο γνωστός στυλίστας Σωτήρης Τσαγδής, που είναι και προσωπικός φίλος της νεαρής τηλεπαρουσιάστριας.

Στο Mega τώρα είναι πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία της στο πρωινό πρόγραμμα και ίσως στο μέλλον αξιοποιηθεί και σε κάποιες άλλες εκπομπές του σταθμού.