Ξεπερνούν σε πωλήσεις Γαλάνη και Τζένιφερ Λόπεζ

03.05.2007
Έχουν κερδίσει τον τίτλο των τηλεοπτικών και δισκογραφικών «αποκαλύψεων» της χρονιάς. Και μπορεί όλοι μας να λέμε ότι το τηλεκοντρόλ μας «προτιμάει» μόνο τις εκπομπές της Μπήλιως Τσουκαλά, παρ όλα αυτά όλοι ψιθυρίζουμε απέξω τους στίχους του «Εραστή» Κάτμαν και του «Βας βας βας ο Παρασκευάς»! Κυρίες και κύριοι, αυτά είναι τα πραγματικά ταλέντα της Αννίτας Πάνια.

Οταν η Αννίτα αποφασίζει να αναδείξει τα ταλέντα της, μια σιωπηλή επιτροπή κουκουλοφόρων παίρνει τη θέση της στο στούντιο και αρχίζει να κρίνει φαφούτες τραγουδίστριες, πρώην λαχειοπώλες, σχιζοφρενείς δολοφόνους με πριόνια και όχι μόνο.

Δισκογραφικοί θρίαμβοι
Είναι οι άνθρωποι που οδήγησαν τη δισκογραφική εταιρεία που έχει αναλάβει την κυκλοφορία των προσωπικών τους δίσκων σε δεκαπλασιασμό των ποσοστών πωλήσεων επί της συνολικής αγοράς! Και απ ό,τι μαθαίνουμε η έκπληξη για τον απολογισμό του 2007 θα είναι ακόμη πιο μεγάλη, αφού η Legend κάνει θραύση σε όλες τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής πώλησης μουσικής με τα ακαταμάχητα τραγούδια της εκπομπής «Je t aime». Από αυτούς τους ερασιτέχνες καλλιτέχνες που κοιτούν φιλήδονα την κάμερα οι καλύτεροι βγάζουν CD και τους βλέπουμε να κατατροπώνουν στα επίσημα charts της IFPI φτασμένους καλλιτέχνες με φαν κλαμπ χιλιάδων θαυμαστών, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Κώστας Μαρτάκης και ο Ρόμπι Γουίλιαμς!

Πιο συγκεκριμένα, για το διάστημα 1/4-7/4 είδαμε τα εξής ευτράπελα στη λίστα των επίσημων πωλήσεων στα singles:

Στο Νο 5 βρίσκεται ο «Βας βας βας» Παρασκευάς, στο Νο 6 ο «Εραστής» Κάτμαν, έπεται «Το θέλω» του Κωνσταντίνου Βεντουρά και ακολουθεί καταϊδρωμένη η Τζένιφερ Λόπεζ με το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Que Ηiciste»!

Στο Νο 13 η Τσίλα τραγουδάει «Μαύρη», στο Νο 15 ο Γιάννης Σταθόπουλος χαιρετάει τα πλήθη των θαυμαστών του με το «Σεξ, γαρδούμπα και ντονέρ», ενώ στο No 19 συναντάμε τον Παναγιώτη Κολλημένο. Μόλις και μετά βίας στο No 30 ο Ρόμπι Γουίλιαμς, δύο θέσεις παρακάτω ο δικός μας Κώστας Μαρτάκης και καλλιτέχνες όπως ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, οι U2 αλλά και η υπέροχη Δήμητρα Γαλάνη, που μετά από πολλές εβδομάδες στα charts συνεχίζει να μας γοητεύει από το Νο 44!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι 6 από τις συνολικά 20 πρώτες θέσεις πωλήσεων καταλαμβάνονται από τα ταλέντα της Αννίτας! Ποιοι είναι όμως όλοι αυτοί οι τύποι;

Τσίλα Μαύρη μας έχεις κάνει τη ζωή
Από τη «Φάρμα», το πετυχημένο ριάλιτι του Mega στο οποίο και συμμετείχε, συνέχισε την τηλεοπτική της καριέρα στην πίστα της Αννίτας. Σήμερα τραγουδάει «Μαύρη, μαύρη μου χεις κάνει τη ζωή μου, μαύρη». Το ανάστημά της επιβλητικό και τα μίνι και τα ντεκολτέ δίνουν και παίρνουν για την Τσίλα, ένα από τα παλαιότερα ταλέντα της Αννίτας.

Μαλάμω Είναι καλύτερα να μασάς;
Η χαρακτηριστική περίπτωση της θείτσας που σε κυνηγάει να σε φιλήσει το Πάσχα ακόμη και αν διαθέτει μόνο ένα δόντι. Από τη στιγμή που εμφανίστηκε μπροστά στην επιτροπή και ζήτησε να «τα πει έξω απ τα δόντια» την αγαπήσαμε ακόμη περισσότερο και κέρδισε ένα μεγάλο μέρος θαυμαστών, που την ακολουθούν πιστά. Σαν να βγήκε από τη μηχανή του χρόνου, σαν άλλη «Μαντάμ Σουσού», τραγουδάει φορώντας συνήθως κλασικό παλαιού τύπου καπελάκι και φορέματα-υπερθέαμα!

Κυρία Ελισάβετ (Κωνσταντινίδου)
Από το ΤΗΛΕΦΩΣ στον Πουτσίνι!

Η κυρία Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν ήδη γνωστή όταν ως τηλεοπτική περσόνα τη βλέπαμε στα διάσημα βιντεάκια του Θέμου. Η πρώην μέτζο σοπράνο αποτέλεσε λοιπόν αρχικά το βασικό κρίκο του γκρουπ «Για πάντα νέοι» με ανησυχίες τρίτης ηλικίας και χορευτικά πρώτης! Η απρόσμενη επιτυχία και ανταπόκριση οδήγησε, όπως γίνεται άλλωστε και τον πραγματικό κόσμο της showbiz, στο «διαζύγιο» από το γκρουπ, διεκδικώντας solo καριέρα και τραγουδώντας στο «Solo tu»: «Πού είναι ο Βάγκνερ, πού είναι ο Πουτσίνι, πού πήγαν όλοι εκείνοι;». Σε ένα οπερετικό κρεσέντο που δικαιολογεί τις προηγούμενες σπουδές της στην κλασική μουσική ιστορία. Άλλο ένα μέλος του γκρουπ, ο Sex Bomb (Γιάννης Σταθόπουλος), που γνωρίζει τρομακτική επιτυχία με το «Κεμπάπ και ντονέρ», το οποίο κονταροχτυπιέται στις επίσημες λίστες πωλήσεων με «Το θέλω» του Κωνσταντίνου Βεντουρά.

Παρασκευάς
Ο Ταμτάκος Τραβόλτα

Με όπλο του και σήμα που ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους το κίτρινο σακάκι του. Λίγοι γνωρίζουν ότι πέρα από «Ευρωπαίος αθίγγανος», όπως χαρακτήρισε ο ίδιος τον εαυτό του, είναι πάνω απ όλα ένας διάσημος πλην τίμιος λαχειοπώλης, ο οποίος ξαφνικά βρέθηκε να κάνει καριέρα στην πίστα του «Je t aime». Προσκυνάει τη «θεά» του Αννίτα, η οποία τον έκανε φίρμα ολκής και μπορεί να συναγωνίζεται στα ίσα το νούμερο ένα ανταγωνιστή του Κάτμαν. Εκτός του ότι πουλάει λαχεία, ξέρει να λέει και τον καφέ. Στην τελευταία εκπομπή θέλησε να δείξει ότι τιμάει τα ρούχα της φυλής του και γι αυτό αρνήθηκε να φορέσει κολάν και μπλουζάκι, όπως έκαναν οι υπόλοιποι για να διαγωνιστούν χορευτικά μεταξύ τους. Κρατάει μια στάση ανταγωνισμού ως προς τους άλλους και δεν διστάζει να ρίξει αγκωνιές όταν κάποιος μπαίνει μπροστά του και του χαλάει το πλάνο και το κοντινό που του κάνει ο σκηνοθέτης.

Νίκος Κατέλης - Κάτμαν
Περιζήτητος εραστής

Η ιδιόρρυθμη άρθρωση του Κάτμαν και η προϋπηρεσία του στο πλευρό του Γιώργου Ταμπάκη τον έχουν φέρει να θεωρείται το «αρχηγόπουλο» των ταλέντων του σόου της Αννίτας. Μερικοί τηλεθεατές τον θυμούνται από την εποχή του «Χρυσού κουφέτου», όταν εναγωνίως έκλεινε ραντεβού με υποψήφιες νύφες, που ωστόσο ποτέ δεν εμφανίζονταν. Σήμερα μας κλείνει το μάτι λέγοντας «Δώς μου, δώς μου, δώς μου το κορμί σου, θέλω, θέλω, θέλω να μαι ο εραστής σου». Φλερτάρει με τις κάμερες συνεχώς και φαίνεται να μην τα πηγαίνει και τόσο καλά με τον υπόλοιπο θίασο της παρέας των ταλέντων.

Η ώρα της αλήθειας

Επίσημες πωλήσεις ΙFΡΙ

Εβδομάδα 1/4/07-7/4/07:

1. «Υassou Μaria» - Σαρμπέλ

2. «Summer wine» - Vile Valo & Natalie Avelon

3. «With love» - Τάμτα

4. «Πες το δυνατά» - Δέσποινα Ολυμπίου

5. «Βας βας βας» - Παρασκευάς

6. «Ο εραστής» - Κάτμαν

7. «Το θέλω» - Κωνσταντίνος Βεντουράς

8. «Que Ηiciste» - Jennifer Lopez

9. «Μojitos Revenge» - Beazy & Leon

10. «Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι» - Θανάσης Ηλίας