Μια Θεσσαλονικιά τού έκλεψε την καρδιά

02.03.2007
Οι δικοί του άνθρωποι και ιδιαίτερα το στενό οικογενειακό του περιβάλλον είχαν αρχίσει να ανησυχούν για το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό ο δημοφιλής ερμηνευτής ήταν μόνος του, χωρίς γυναικεία παρουσία δίπλα του

Οι δικοί του άνθρωποι και ιδιαίτερα το στενό οικογενειακό του περιβάλλον είχαν αρχίσει να ανησυχούν για το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό ο δημοφιλής ερμηνευτής ήταν μόνος του, χωρίς γυναικεία παρουσία δίπλα του. Ζούσε στιγμές απομόνωσης και μοναξιάς στην όμορφη Πάρο, ασχολούμενος με το χτίσιμο του σπιτιού των δύο γιων του, του Χάρη και του Θανάση, από τον πρώτο του γάμο.

Ήθελε να ξεκουραστεί και ταυτόχρονα να απομονωθεί. Το ταξίδι που έκανε στη Θεσσαλονίκη όμως έμελλε να αποβεί «ανατρεπτικό» για τα σχέδιά του. Στην αρχή της χειμερινής σεζόν ο Γιάννης Πάριος ταξίδεψε ως τη συμπρωτεύουσα προκειμένου να ακυρώσει μία διά λόγου συμφωνία που είχε γίνει για συνεργασία με γνωστό νυχτερινό κέντρο. Εκεί συνάντησε την τραγουδίστρια Σοφία Βήκα. Η γνωριμία τους έγινε μέσω του επιχειρηματία και έμελλε να είναι μοιραία.

Την ώρα που ο Γιάννης Πάριος αρνιόταν τη συνεργασία, η Σοφία υπέγραφε συμβόλαιο για να εμφανιστεί ως δεύτερο γυναικείο όνομα στο κέντρο αυτό. Η πρώτη ματιά ήταν καθοριστική για την αρχή μιας φιλικής σχέσης, αρκετά έντονης, που, όπως έδειξε στην πορεία, με αργά και σταθερά βήματα κατέληξε σε ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο στη ζωή και των δύο. Κι ενώ διατηρούσαν επαφές, η σχέση πήρε σάρκα και οστά λίγο μετά την έλευση του καινούργιου χρόνου.

Χαμηλό προφίλ
Αρκετές ήταν οι φορές που ο Γιάννης Πάριος ταξίδεψε ως τη Θεσσαλονίκη για χάρη της αγαπημένης του, η οποία διαμένει στη συμπρωτεύουσα και δεν ασχολείται μόνο με το τραγούδι, αλλά και με τις επιχειρήσεις καθώς είναι ιδιοκτήτρια δύο νυχτερινών κέντρων εκεί. Μάλιστα διατηρεί και ένα ακόμα στη Σαντορίνη. Σύμφωνα με επιθυμία του Γιάννη Πάριου, δεν ήθελε ο ίδιος να γίνει γνωστή η σχέση τους από την πρώτη στιγμή. Ήθελε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο αυτό ήταν δυνατό. Παρ όλα τα ταξίδια του στη Θεσσαλονίκη κατάφερε να οχυρώνεται στο σπίτι της αγαπημένης του Σοφίας, ενώ οι έξοδοί τους ήταν ελάχιστες, κι αυτές διακριτικές. Η Σοφία ταξίδεψε και στην Πάρο. Φιλοξενήθηκε στη βίλα του αγαπημένου της, όμως και πάλι κανείς δεν «μυρίστηκε» τίποτα.

Ξανθιά και χυμώδης
Η δεύτερη Σοφία στη ζωή του Πάριου ανατρέπει την εικόνα που είχαμε για κείνον σε ό,τι αφορά το σωματότυπο της γυναίκας που επέλεγε για σύντροφό του. Σε γενικά χαρακτηριστικά οι περισσότερες ήταν αρκετά χρόνια μικρότερές του και ιδιαίτερα λεπτοκαμωμένες. Με τη Σοφία Βήκα όμως έκανε τη διαφορά. Είναι γυναίκα χυμώδης, με καμπύλες και ανοιχτόχρωμη. Τόσα χρόνια έως τώρα οι γυναίκες της ζωής του ήταν όλες μελαχρινές.

Το ζευγάρι μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της Σοφίας, κατά κύριο λόγο. Μένουν μαζί πότε στο σπίτι του Γιάννη Πάριου στη Γλυφάδα, πότε στο σπίτι της . Ο Γιάννης Πάριος, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, αναμένεται να συνεργαστεί και επαγγελματικά με τη Σοφία, αφού, όπως αναφέρουν οι ίδιοι άνθρωποι, δεν θέλει να της χαλάσει χατίρι. Θα ανέβουν μαζί την πίστα για να τραγουδήσουν, αφού κατάφερε να τον κάνει να αλλάξει γνώμη και να αναθεωρήσει τις απόψεις του και να ξανανέβει στην πίστα νυχτερινού κέντρου.