Νέοι, ωραίοι και περιζήτητοι

12.02.2007
Είναι νεαροί, γοητευτικοί και αυτό που τους ενώνει είναι οι εκατοντάδες θαυμάστριές τους. Το ΛΟΙΠΟΝ μίλησε με πέντε εργένηδες της ελληνικής τηλεόρασης και μας αποκάλυψαν τα μυστικά τους. Μάθετε λοιπόν πώς φαντάζονται τη γυναίκα των ονείρων τους και κατακτήστε τους!

Γιάννης Σπαλιάρας: «Μην αργείς στο ραντεβού!»
Πώς φαντάζεσαι την ιδανική γυναίκα;

«ξανθιά με πράσινα μάτια, γλυκιά και έξυπνη».

Καταλαβαίνουν οι άλλοι αν είσαι ερωτευμένος;

«Όταν είμαι ερωτευμένος, έχω τρελή όρεξη και πολλή ενέργεια να κάνω πράγματα. Από την άλλη, κάνω πράγματα που είναι πάνω από μένα και πέρα από κάθε λογική».

Τι δώρο θα ήθελες να σου κάνει η Βαλεντίνα σου;

«Το δώρο που μπορώ να σκεφτώ σε μια τέτοια γιορτή είναι ένα αρκουδάκι ή λουλούδια».

Θα «ξεχνούσες» ποτέ αν η σύντροφός σου σε απατούσε;

«Πολύ δύσκολα θα συγχωρούσα την απιστία. Δεν λέω αμέσως όχι, γιατί δεν μ αρέσει ποτέ να είμαι απόλυτος».

Τι δεν αντέχεις σε μια σχέση ούτε λεπτό;

«Αυτό που με εκνευρίζει και μπορεί να με βγάλει εκτός εαυτού είναι να με στήνει στο ραντεβού».

Πιστεύεις στο τέλος ενός μεγάλου έρωτα;

«Δεν πιστεύω στις ημερομηνίες λήξης στον έρωτα. Οι μεγάλοι έρωτες δεν έχουν τέλος. γι αυτό πιστεύω ότι στη ζωή μας μπορούμε να ερωτευτούμε πραγματικά και βαθιά το πολύ δύο φορές».

Εμφανίζεται στην καθημερινή σειρά «Έρωτας» του ΑΝΤ1.

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Με εκνευρίζει το ψεύτικο γέλιο»
«Αν αγαπάς, δεν χρειάζεσαι μια ειδική ημέρα για να προσφέρεις μια αγκαλιά, ένα λουλούδι», μας λέει ο κωμικός ηθοποιός που μοιράζεται μαζί μας το πώς φαντάζεται την ιδανική γυναίκα: «Να έχει χιούμορ πάνω απ όλα. Ανθρώπους που γελάνε δεν τους φοβάμαι. Να μην είναι, όμως, το ψεύτικο γέλιο, γιατί το απεχθάνομαι». Και δεν σχεδιάζει να γιορτάσει την ημέρα των ερωτευμένων, αφού για εκείνον είναι ένα «επικοινωνιακό τρικ των εμπόρων». Παρ όλα αυτά, κατανοεί όσους τη γιορτάζουν, αφού «λόγω του καθημερινού τρεξίματος και της δουλειάς δεν προλαβαίνουμε να δούμε τους αγαπημένους μας ανθρώπους». Αυτό που προσέχει σε μια γυναίκα είναι η γοητεία της και φυσικά να μπορεί να τον κάνει να γελάει. Επίσης, να έχει καλλιέργεια και γνώσεις. «Να νιώθω ότι μπορώ να μάθω πράγματα από εκείνη». Για το αν θα συγχωρούσε την απιστία, μας απαντάει αινιγματικά: «Εξαρτάται από τις συνθήκες. Αν με ρωτούσατε πριν από δέκα χρόνια, θα σας απαντούσα απόλυτα και θα σας έλεγα όχι. Σήμερα βλέπω το θέμα πιο ήρεμα και πιο αποστασιοποιημένα. Ίσως και να τη συγχωρούσα την απιστία».

Παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Distraction» στον Αlpha.

Γιάννης Αϊβάζης: «Οι έρωτες έχουν πάντα ημερομηνία λήξης»
ξεχώρισε για την ερμηνεία και για το πολυπληθέστατο γυναικείο fan club του από νεαρές κοπέλες που τον κυνηγούν ανελέητα για ένα του αυτόγραφο.

Είσαι υπέρ της ημέρας των ερωτευμένων;

«Δεν πιστεύω στην ημέρα αυτή. Δεν χρειάζεται να σου πουν πότε να γιορτάσεις και να νιώσεις ερωτευμένος. Το πολυτιμότερο δώρο που μου έχουν δώσει σε μια τέτοια γιορτή είναι απόλυτη εμπιστοσύνη».

Πώς θα αντιδρούσες σε μια απιστία;

«δεν θα τη συγχωρούσα. Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα ξεχνούσε και θα προχωρούσε στη σχέση του ξέροντας ότι τον έχουν απατήσει».

Τι λατρεύεις σε μια γυναίκα;

«Αυτή που θα με κερδίσει θα πρέπει να μου δείχνει κατανόηση και να είναι συζητήσιμη. Λατρεύω να μπορώ να συζητάω με την αγαπημένη μου».

Tι μπορεί να σε οδηγήσει στο χωρισμό;

«Η γκρίνια και η ρουτίνα. Είμαι κυκλοθυμικός και αυτό θα μπορούσε να με διαλύσει. Από την άλλη, πιστεύω ότι οι έρωτες έχουν ημερομηνία λήξης».

Εμφανίζεται στη σειρά «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου» του ANT-1.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: «Σε μια σχέση θέλω την ελευθερία μου»
Δικαιωματικά του έχουν αποδώσει τον τίτλο «τα ωραιότερα αρσενικά πράσινα μάτια της ελληνικής τηλεόρασης». Από τους παρουσιαστές που έχουν μείνει στον τηλεοπτικό κυκεώνα και διαθέτει το δικό του πιστό γυναικείο fan club. Γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων; «Κάθε μέρα και με την παραμικρή ευκαιρία πρέπει να γιορτάζεται ο έρωτας». Παρ όλα αυτά, έχει δεχτεί δώρα και έχει προσφέρει σε αγαπημένες του συντρόφους. Εκείνο που θυμάται ιδιαίτερα και μας αναφέρει είναι «ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη με την αγαπημένη μου που αποδείχθηκε συγκλονιστικό στην πορεία. Από την άλλη, από τα εξυπνότερα δώρα που μου έχουν κάνει είναι ένα κινητό για να καλώ αποκλειστικά εκείνη». Κάνει μακροχρόνιες σχέσεις ή τις αποφεύγει; «Προτιμώ τις σχέσεις ζωής, ενώ η ιδανική γυναίκα για μένα θα πρέπει να έχει ισχυρή προσωπικότητα, να είναι όσο το δυνατόν ήρεμη στο σπίτι και τρυφερή, να είναι δραστήρια, να μη μεταφέρει τα προβλήματα της δουλειάς, να μπορεί να δέχεται τις παραξενιές μου, αλλά και να με έχει λίγο λάσκα. Γιατί; Μα, επειδή, αν νιώθω και λίγο ελεύθερος, σίγουρα θα ξέρει ότι θα γυρίσω σ' αυτήν». Αν θέλετε τώρα να μην τον εκνευρίσετε, μη σκεφτείτε καν «την κρεβατομουρμούρα, που μπορεί να με κάνει έξω φρενών». Την απιστία δεν θα τη συγχωρούσε ποτέ ανεξαρτήτως συνθηκών, ενώ «θα ήθελα να πιστεύω και να ονειρεύομαι ότι ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να κρατήσει για πάντα».

Εμφανίζεται στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» και το «Μega Star» του Mega.

Γιώργος Δάμπασης: «Συγχωρώ την απιστία!»
Ενσαρκώνει τον αστυνομικό στο «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου» και δεν μπορεί να μη νιώθει ευτυχής, αφού, όπως όλα δείχνουν, ο φακός τον αγαπάει!

Τι σημαίνει η γιορτή του αγίου Βαλεντίνου για σένα;

«Δεν πιστεύω σε αυτήν τη γιορτή. Είναι όλο σκηνοθετημένο πολύ εμπορικά, για να βγάζουν μερικοί περισσότερα λεφτά αυτές τις ημέρες, όπως οι ανθοπώλες».

Ποια δώρα έχεις να θυμηθείς απ αυτή την ημέρα;

«Γενικά δεν μου αρέσουν τα ακριβά δώρα, αλλά, αλήθεια, ειδικά αυτή την ημέρα δεν έχω κάνει ποτέ δώρο!».

Πώς μεταμορφώνεσαι όταν είσαι ερωτευμένος;

«Όταν είμαι ερωτευμένος, είμαι πολύ ανεβασμένος και δημιουργικός. Μπορεί να τρέχω στους δρόμους όλη τη μέρα σε διάφορες δουλειές και να μην κουράζομαι καθόλου μόνο έχοντας τη σκέψη της αγαπημένης μου».

Υπέρ ή κατά των μακροχρόνιων σχέσεων;

«Πάντα υπέρ».

Πώς φαντάζεσαι την ιδανική γυναίκα που θα σε κατακτήσει;

«Θέλω να μην είναι πνεύμα αντιλογίας και να μη φέρνει συνέχεια αντίρρηση. Ακόμη και στο λάθος μόνο και μόνο για να ακουστεί η γνώμη της».

Ποια είναι η γνώμη σου για την απιστία;

«Θα συγχωρούσα άνετα την απιστία σε μια σχέση. Πάντα υπάρχει συγκεκριμένος λόγος και κάποιο πρόβλημα για να γίνει. Εξάλλου, η σεξουαλική ζωή δεν είναι αυτό που δένει και πάνω στην οποία στηρίζεται αποκλειστικά μια σχέση ζωής».

Τι σε βγάζει εκτός εαυτού;

«Δεν αντέχω ούτε λεπτό σε μια σχέση τη ζήλια».

Ο έρωτας έχει τέλος;

«Πιστεύω στην αιώνια αγάπη, όχι όμως στον αιώνιο έρωτα. Υπάρχει πάντα ημερομηνία λήξης».

Εμφανίζεται στη σειρά «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου» του ΑΝΤ1.