Έχω δεχτεί πολλές ανήθικες προτάσεις

02.02.2007
Μετά από προσωπικές θυσίες και σημαντική πορεία στο χώρο του μόντελινγκ, χωρίς να ενδώσει σε ανήθικες προτάσεις, όπως μας αποκάλυψε, κατάφερε να αναδειχθεί ο ομορφότερος Έλληνας για το 2007 και να θεωρείται ο επικρατέστερος για τον τίτλο «Manhunt International 2007» που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου στη Σεούλ.

Πώς έφτασες μέχρι εδώ; Αντιμετώπισες μέχρι τώρα κάποια αντίρρηση από το οικογενειακό σου περιβάλλον;

«Η απόφαση να ασχοληθώ με αυτόν το χώρο ήταν καθαρά δική μου και αφού συμμετείχα σε μεγάλες επιδείξεις μόδας στη Ρόδο και την Κρήτη. Οι γονείς μου δεν μου έφεραν καμία αντίρρηση. Αντίθετα, ήταν από τους λίγους ανθρώπους που με στήριξαν και εξακολουθούν να με στηρίζουν. Όταν τους το ανακοίνωσα, απλώς μου είπαν να προσέχω πολύ αυτά που ακούγονται για το συγκεκριμένο χώρο».

Ο δρόμος της ομορφιάς είναι δύσκολος; Έκανες κάποιες θυσίες για να φτάσεις έως εδώ;

«Ο δρόμος δεν είναι σπαρμένος με ροδοπέταλα, όπως πολλοί ίσως να νομίζουν. Θέλει πολλές θυσίες και πειθαρχία. Για να φτάσω μέχρι εδώ στερήθηκα πολλά. Βόλτες, προσωπική ζωή, ξενύχτια, ποτά και τόσα άλλα που συνδέονται με την ηλικία μου».

Τι σου έχει λείψει περισσότερο από αυτή την περίοδο της προετοιμασίας για το διαγωνισμό;

«Νομίζω πως σίγουρα μου έχουν λείψει τα γλυκά πολλά γλυκά. (Γέλια.) Α, να μην το ξεχάσω, και τα γεμιστά της μητέρας μου και τα κοκκινιστά. Τα λατρεύω, αλλά, όπως καταλαβαίνετε, μου τα έχουν απαγορέψει».

Μέχρι τώρα έρχεσαι πρώτος στις δημοσκοπήσεις στο Ίντερνετ. Πόσο σε αγχώνει αυτό;

«Δεν θα μπορούσαν να με αφήνουν αδιάφορο τα προγνωστικά. Με κολακεύουν. Μου λένε φίλοι και γνωστοί μου ότι σκίζω στο Ίντερνετ, αλλά προτιμώ να κλείνω τα αφτιά μου, γιατί με αγχώνουν όλα αυτά. Και πραγματικά, τα μάτια μου είναι στραμμένα στη σκηνή που θα περπατήσω και θα διαγωνιστώ σε εννιά ημέρες από σήμερα».

Αν σε ρωτούσα για ποιο λόγο θα ήθελες να κατακτήσεις αυτόν τον τίτλο, τι θα μου έλεγες;

«Το χρωστάω στο δεύτερο πατέρα μου, τον αείμνηστο Γιώργο Πρεβελάκη. Ήταν για μένα απίστευτο στήριγμα. Αν δεν ήταν εκείνος, θα ήμουν ακόμη στα αζήτητα. Και φυσικά, εννοείται ότι θα αγωνιστώ και θέλω να κερδίσω για τη χώρα μου. Το βλέπω βέβαια και σαν επιβράβευση δική μου».

Τo 1994 o Νίκος Παπαδάκης αναδείχθηκε o ωραιότερος άντρας στον κόσμο. Θα ήθελες να ακολουθήσεις τα χνάρια του;

«Βέβαια, τον θαυμάζω τον Νίκο, αλλά δεν έχουμε γνωριστεί. Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να επικοινωνήσω μαζί του, αλλά δεν έτυχε να μιλήσουμε. Και θα ήταν πολύ χρήσιμο για μένα να μου έδινε κάποια μυστικά επιτυχίας».

Ασχολείσαι χρόνια με το μόντελινγκ. Σου έχουν γίνει «ανήθικες» προτάσεις;

«Ανήθικες προτάσεις μου έχουν γίνει, και μάλιστα πάρα πολλές. Αλλά τις παραβλέπω. Αδιαφορώ και φεύγω».

Θα διαγωνιστείς με τους 53 ομορφότερους άντρες του κόσμου. Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί το αποτέλεσμα;

«Σε τέτοιους διαγωνισμούς δεν παίζει μόνο ρόλο η εμφάνιση. Ο χαρακτήρας είναι αυτός που κάνει τη διαφορά. Πιστεύω ότι μετράει περισσότερο το πακέτο και πιστεύω ότι αυτό το έχω και με το παραπάνω! Και ποντάρω όλα τα λεφτά στο χαμόγελό μου. Αυτό πιστεύω ότι θα τους κερδίσει όλους».

Ποια είναι η ιδανική γυναίκα για σένα;

«Ιδανική γυναίκα για μένα είναι αυτή που δεν θα με ζηλεύει και δεν θα μου κάνει σκηνές ζηλοτυπίας. Για μένα παίζει ρόλο επίσης η ειλικρίνεια».

Θέλω να μου πεις ποια θεωρείς την ομορφότερη γυναίκα και ποιον τον ομορφότερο άντρα;

«Να σου πω απλά ότι δείχνω ιδιαίτερη προτίμηση στις μελαχρινές. Και μου είναι τόσο δύσκολο να σας πω μόνο μια γυναίκα, γιατί είναι χιλιάδες αυτές που μου κόβουν την ανάσα. Μου αρέσει πολύ η ηθοποιός Μαριλίτα Λαμπροπούλου, που είναι πολύ γλυκιά και έχει απίστευτο νάζι. Η Έλενα Παπαρίζου επίσης είναι πανέμορφη. Από το εξωτερικό δεν μπορώ να μην αναφέρω τη Μόνικα Μπελούτσι, που είναι η ιδανική γυναίκα για μένα. Όσο για τους άντρες, ωραιότερο θεωρώ τον Σάκη Ρουβά».

Θα βρισκόσουν ποτέ σε μια σχέση με μια γυναίκα που να μη θεωρείς ότι έχει την κλασική, όπως λέμε, ομορφιά; Θα έκανες σχέση με μια κοπέλα που να μοιάζει για παράδειγμα στη «Μαρία την άσχημη»;

«Ναι, γιατί όχι; Έχω υπάρξει στο παρελθόν με μια κοπέλα αρκετούς μήνες, η οποία δεν κάλυπτε τα κλασικά πρότυπα ομορφιάς, αλλά με ισορροπούσε ως άνθρωπος. Χωρίσαμε λόγω συγκυριών. Ναι, θα μπορούσα να είμαι άνετα ξανά με μια τέτοια κοπέλα. Μερικές φορές ο εσωτερικός κόσμος είναι πιο όμορφος από αυτό που βλέπουν τα μάτια μας».