Τα φετίχ των σταρ στην παραλία

23.07.2010
Οι περισσότερες εγχώριες σταρ ήδη απολαμβάνουν τον καυτό ήλιο και τα καταπράσινα νερά στο Αιγαίο ή το Ιόνιο. Κι αν νομίζετε πως στις διακοπές τους είναι chic and simple, όπως κατά καιρούς δηλώνουν, κάνετε λάθος!

Από τον Γιάννη Πολέμη

Οι περισσότερες εγχώριες σταρ ήδη απολαμβάνουν τον καυτό ήλιο και τα καταπράσινα νερά στο Αιγαίο ή το Ιόνιο. Κι αν νομίζετε πως στις διακοπές τους είναι chic and simple, όπως κατά καιρούς δηλώνουν, κάνετε λάθος! Οι τσάντες θαλάσσης των επώνυμων Ελληνίδων κρύβουν μέσα τους ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Και μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Μιλάμε για αξεσουάρ, καλλυντικά αλλά και γκάτζετ τελευταίας τεχνολογίας, που ακόμη και στην πιο απομακρυσμένη παραλία θα τους τονώσουν τη φιλαρέσκεια και δεν θα τις κάνουν ποτέ να αναρωτηθούν αν «έχουν σήμα».

Ελένη Μενεγάκη
Κάθε είδους αντηλιακό συμπεριλαμβάνεται στην τσάντα θαλάσσης της πρωινής οικοδέσποινας του Alpha. Για το σώμα, το πρόσωπο, τα χείλη, τα μαλλιά. Κοινό σημείο όλων; Ο πολύ υψηλός δείκτης προστασίας, μια συνήθεια που η Ελένη έχει από πολύ μικρή λόγω του ανοιχτόχρωμου δέρματός της και έχει φροντίσει να μεταδώσει και στα παιδιά της. Στιλιστικά η παρουσιάστρια έχει εμμονή με τα καφτάνια. Έχει μια τεράστια συλλογή από καφτάνια στα πιο απίθανα σχέδια, υφάσματα και χρώματα. Αρκετά από αυτά τα έχει αγοράσει από το Ντουμπάι, αλλά και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής που έχει κατά καιρούς επισκεφθεί.

Δέσποινα Βανδή
Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια αποφεύγει την ηλιοθεραπεία και γι’ αυτό το λόγο φροντίζει να έχει πάντα μαζί της στην παραλία μεγάλα σκουρόχρωμα καπέλα και μαντίλια. Αγαπημένη στιλιστική συνήθεια της Δέσποινας είναι να «μιξάρει» τα μπικίνι που φοράει. Σπανίως θα βάλει ένα σετ. Αντίθετα, προτιμά άλλο από πάνω και άλλο από κάτω, πολλές φορές σε χρώματα που κάνουν έντονη αντίθεση. Καθημερινά στην παραλία φορά διαφορετικά γυαλιά ηλίου "έχει τεράστια συλλογή", ενώ δεν αποχωρίζεται στις βουτιές το αγαπημένο αδιάβροχο Ρόλεξ της.

Σοφία Αλιμπέρτη
«Κόλλημα» με τις μπαντάνες έχει η ηθοποιός και παρουσιάστρια, όπως αποδεικνύεται και από τα καλοκαιρινά παπαράτσι των διακοπών της. Εκτός από τις κλασικές, διαθέτει επίσης και πάρα πολλά μαντίλια τα οποία μετατρέπει σε «μπαντάνες», σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων. Ένα αξεσουάρ που παραπέμπει στη δεκαετία του ’80, είναι ωστόσο ιδιαίτερο στιλιστικά και "κυρίως" προστατεύει από τον ήλιο.

Ελεονώρα Μελέτη
Είναι γνωστό ότι στην οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του Star αρέσει να πειραματίζεται με το στιλ της. Διαθέτει τεράστια συλλογή από μαγιό: αθλητικά ολόσωμα για τις ώρες που επιδίδεται στο αγαπημένο της θαλάσσιο σκι, αλλά και σέξι μπικίνι για στιγμές χαλάρωσης με ένα mojito στο χέρι. Η Ελεονώρα έχει επίσης μια πολύ μεγάλη συλλογή κοκάλινων γυαλιών ηλίου, με προτίμηση στα έντονα χρώματα.

Μαρία Κορινθίου
Η γοητευτική ηθοποιός έχει «κόλλημα» με τα μεγάλα ψάθινα καπέλα και τα επίσης μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου. Τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει χίπι σικ λουκ όταν πηγαίνει για μπάνιο, φορώντας μακριά εμπριμέ φορέματα τα οποία συνδυάζει με μεγάλες λουλουδάτες τσάντες θαλάσσης.

Φαίη Σκορδά
Λατρεία στα μονόχρωμα μπικίνι σε έντονα χρώματα έχει η Φαίη Σκορδά. Φούξια, φλούο πράσινο, κίτρινο, έντονο ροζ και χτυπητό γαλάζιο. Στις διακοπές τής αρέσει να κάθεται μέχρι αργά το απόγευμα στη θάλασσα, γι’ αυτό, από μια ώρα και μετά, «κλέβει» τα t-shirts του συζύγου της Γιώργου Λιάγκα και τα φορά πάνω απ’ το μαγιό.

Ματθίλδη Μαγγίρα
Μόνο απαρατήρητη δεν περνά η Ματθίλδη όταν πηγαίνει για μπάνιο. Η αγάπη της για οτιδήποτε φαντεζί ή εξεζητημένο την ακολουθεί και στην παραλία. Έτσι, η συνήθης «στολή θαλάσσης» συμπεριλαμβάνει τουρμπάνια σε έντονα χρώματα, πολύχρωμα βραχιόλια και μεγάλες ψάθινες τσάντες. Όταν δεν φοράει τουρμπάνι, θα επιλέξει ένα τεράστιο καπέλο. Εκτός από τα αντηλιακά της, έχει πάντα μαζί της ένα βιβλίο και πολύ σπανιότερα εφημερίδες ή περιοδικά.

Μαριάντα Πιερίδη
Η ποπ τραγουδίστρια θέλει να είναι πάντα περιποιημένη. Έτσι, ακόμη και στην παραλία, το τσαντάκι της εκτός από αντηλιακά μεσαίου δείκτη προστασίας συμπεριλαμβάνει αδιάβροχη μαύρη μάσκαρα και λιπ γκλος στο χρώμα του δέρματος. Επίσης η Μαριάντα δεν αποχωρίζεται ποτέ το i-phone της, έχοντας πάντα «σήμα καμπάνα».

Έλενα Παπαρίζου
Rock chic ακόμη και στην παραλία. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να αποχωριστεί το αγαπημένο της στιλ ούτε στη θάλασσα. Έτσι, όταν κατεβαίνει στην παραλία ή πηγαίνει για να «τσιμπήσει» κάτι με τον Τόνι σ’ ένα κοντινό ταβερνάκι, το ντύσιμο είναι συνήθως το ίδιο. Τζιν σορτσάκι και από πάνω t-shirt ή μια αέρινη πουκαμίσα. Η Έλενα έχει επίσης πάντα στην τσάντα της ειδικό αντηλιακό για τα μαλλιά προκειμένου να αποφεύγει την ξηρότητα αλλά και την αλλοίωση του χρώματος.

Άννα Βίσση
Η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια θέλει να είναι απλή και ελεύθερη στις διακοπές της, διατηρώντας βέβαια πάντα το χαρακτηριστικό στιλ της. Διαθέτει μια τεράστια συλλογή από παρεό, ιδανικά για κάθε περίσταση: Από μια grande εμφάνιση σε κοσμοπολίτικη πλαζ, μέχρι ένα απρόοπτο βραδινό μπιτς πάρτι με τους κολλητούς τους. Έχει επίσης τεράστια συλλογή από σαγιονάρες Ηavaianas, ωστόσο για κάποιες πιο ιδιαίτερες περιστάσεις επιλέγει ψάθινες πλατφόρμες. Στην τσάντα της, εκτός από τα αντηλιακά της, υπάρχει πάντα μεταλλικό νερό γνωστής εταιρείας σε μορφή σπρέι.