Ζαγοράκης: Όλα για την κόρη του

27.04.2009
Μπορεί οι υποχρεώσεις του στον ποδοσφαιρικό χώρο να είναι αυξημένες, ωστόσο ο Θοδωρής Ζαγοράκης πάντα θα βρει χρόνο για να ζήσει κάποιες τρυφερές στιγμές με ένα πρόσωπο που κυριολεκτικά λατρεύει...

Μπορεί οι υποχρεώσεις του στον ποδοσφαιρικό χώρο να είναι αυξημένες, ωστόσο ο Θοδωρής Ζαγοράκης πάντα θα βρει χρόνο για να ζήσει κάποιες τρυφερές στιγμές με ένα πρόσωπο που κυριολεκτικά λατρεύει... Ο λόγος για την κόρη του Μαρία, που έχει την πρώτη θέση στην καρδιά του προέδρου του ΠΑΟΚ.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πλέον παράγοντας του ποδοσφαίρου εξελίσσεται σε ξετρελαμένο χαζομπαμπά και έχει πάντα στο ημερήσιο πρόγραμμά του ελεύθερο χρόνο που είναι αφιερωμένος στη Μαρία, την κορούλα του. Η μικρή απολαμβάνει να κάνει μαζί με τον μπαμπά της βόλτες στα μαγαζιά, όπου ο Θοδωρής της αγοράζει διάφορα δωράκια, από παιχνίδια και ρουχαλάκια μέχρι εξεζητημένα gadgets, ενώ, όπως λένε όσοι τους έχουν δει μαζί, δεν της χαλάει χατίρι.

Οι ώρες τους περνούν ήσυχα και άκρως οικογενειακά, ενώ και οι δύο δείχνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν διστάζει μπροστά στις επιθυμίες της μικρής Μαρίας να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμά του, προκειμένου να μην της αρνηθεί κάτι και τη στεναχωρήσει. Ο λόγος βέβαια που της δείχνει υπέρμετρη αδυναμία δεν είναι μόνο γιατί είναι η μοναχοκόρη του, αλλά και γιατί έχει το όνομα της πολυαγαπημένης του μητέρας.

Η Ιωάννα Λίλλη, από την πλευρά της, καμαρώνει το σύζυγό της που ασχολείται με την κόρη τους, ενώ δεν φαίνεται να ζηλεύει, αλλά ούτε και να νιώθει παραμελημένη. Άλλωστε, έχουν και οι δύο μεγάλη αδυναμία στα παιδιά και δεν κρύβουν την επιθυμία τους να αποκτήσουν σύντομα ένα γιο, που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία. Δ.Κ.