Πού είναι η αλήθεια για τους Μπραντζελίνα;

13.04.2009
Παράλληλα με τη σημερινή διάψευση της είδησης περί λιποθυμίας της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) στο πλατό, από την Sony -την εταιρεία παραγωγής της τελευταίας της ταινίας, "Salt"- μια σειρά από νέα δημοσιεύματα για το διάσημο ζευγάρι που είδαν το φως της δημοσιότητας, δημιουργούν πολλά ερωτηματικά για το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους.

Παράλληλα με τη σημερινή διάψευση της είδησης περί λιποθυμίας της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) στο πλατό, από την Sony -την εταιρεία παραγωγής της τελευταίας της ταινίας, "Salt"- μια σειρά από νέα δημοσιεύματα για το διάσημο ζευγάρι που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες μέρες, δημιουργούν πολλά ερωτηματικά για το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με χτεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Daily Mail", η Αντζελίνα και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) επιμένουν να υιοθετήσουν και άλλο μωρό. Γι' αυτό και μετά τα εμπόδια που αντιμετώπισαν στο να βρουν ένα παιδί από τη Μπούρμα, έβαλαν πλώρη για Φιλιππίνες, όπου προσγειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα με το ιδιωτικό τους τζετ.

Όμως ο προϊστάμενος του διεθνούς αεροδρομίου της Μανίλα, Νινόι Ακίνο (Ninoy Αquino), αφού έλεγξε όλα τα τμήματα αφίξεων, ακόμη και των λιμανιών της χώρας, διαψεύδει το γεγονός: "Δεν υπάρχει καταχωρημένη πουθενά τέτοια άφιξη και βέβαια είναι αδύνατον οι δυο τους να μπήκαν στις Φιλιππίνες χωρίς προειδοποίηση, αφού σ' αυτές τις περιπτώσεις πάντα μας ζητούνται και λαμβάνουμε αυξημένα μέτρα ασφαλείας".

Την είδηση διαψεύδει και η υπηρεσία διεθνών υιοθεσιών των Φιλιππινών: "Μέχρι σήμερα (Δευτέρα) δεν έχουμε παραλάβει καμιά αίτηση υιοθεσίας από αυτό το ζευγάρι. Ούτως ή άλλως, όλες οι αιτήσεις από ζευγάρια αλλοδαπών περνάνε μέσω του διεθνούς συμβουλίου υιοθεσιών και γίνονται στις χώρες διαμονής των υποψήφιων γονέων".

Ένα άλλο μέρος των δημοσιευμάτων από διαφορετικές πηγές, στρέφεται προσωπικά εναντίον της Αντζελίνα και αφορά τη συμπεριφορά της, αλλά και τις ενδυματολογικές επιλογές της για τα γυρίσματα του "Salt". Σύμφωνα με αυτά, η 33χρονη σταρ έχει ενοχληθεί τόσο πολύ από την περιέργεια που έχουν για το πρόσωπό της κάποιοι εργαζόμενοι στην ταινία, που τους απαγόρευσε να την κοιτάνε αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο για τη δουλειά τους. Αφορμή για το ξέσπασμα της ήταν ότι κάποιοι από τους βοηθούς της παραγωγής, καθόντουσαν και την παρατηρούσαν την ώρα των γυρισμάτων, ενώ δεν είχαν καμιά θέση στο χώρο τη συγκεκριμένη στιγμή, με αποτέλεσμα να της διασπούν την προσοχή.

Ταυτόχρονα, η κυκλοφορία φωτογραφιών της από γυρίσματα που την δείχνουν με γούνινο καπέλο και παλτό με τελείωμα από τσιντισλά, έκανε έξαλλη την PETA, την αμερικανική φιλοζωική οργάνωση, υποχρεώνοντας τους παραγωγούς του "Salt" να διευκρινίσουν ότι η γούνα είναι συνθετική, προλαβαίνοντας τα χειρότερα: "Δεν πρόκειται για τσιντσιλά, αλλά για συντσιλά", σχολίασε αργότερα η οργάνωση στην ιστοσελίδα της, κλείνοντας το θέμα.

Σήμερα όμως, νέα πρωτοσέλιδα προέκυψαν σχετικά με το ζευγάρι, το οποίο σύμφωνα με πολλές κουτσομπολίστικες στήλες, έχει ήδη χωρίσει "από κλίνης" και βρίσκεται πια στο δρόμο του ολοκληρωτικού χωρισμού.

Κάποια από αυτά τα πρωτοσέλιδα αναφέρουν ότι οι Μπραντζελίνα είχαν και τρίτο δημόσιο καυγά, με αφορμή ραντεβού του Μπραντ Πιτ με την Τζένιφερ Άνιστον. Στο περιστατικό αυτό υποτίθεται ότι έβαλε το χεράκι της και η ίδια η Άνιστον -που ως γνωστόν την έχει φυλαγμένη στην Αντζελίνα- αφού κανόνισε να συναντηθεί με τον Μπραντ Πιτ για μεσημεριανό στο ξενοδοχείο που μένουν με την Αντζελίνα και τα παιδιά στη Νέα Υόρκη, γιατί "είχε να του πει"...

Όμως όταν ο Πιτ ανέφερε τη συνάντηση στη σύντροφό του, εκείνη ξέσπασε σε ακόμη μια σκηνή ζηλοτυπίας βάζοντάς του τις φωνές για τουλάχιστον μισή ώρα και στη συνέχεια έφυγε ξεφυσώντας με τον σοφέρ της, προκειμένου να κάνει βόλτες με το αυτοκίνητο στη πόλη για να ηρεμήσει. "Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ ούτε να σε κοιτάξω", του είπε βγαίνοντας απ' την πόρτα, σύμφωνα με αυτήκοο μάρτυρα.

Ανάλογες πηγές αναφέρουν ότι η Αντζελίνα νιώθει μεγάλη ανασφάλεια επειδή ο Μπραντ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει μαζί με την Νάταλι Πόρτμαν, αντίθετα με την επιθυμία της να μην έχει συνεργασίες με όμορφες ηθοποιούς, επειδή μάλλον ξέρει από πρώτο χέρι πού μπορεί να οδηγήσουν.

Όμως, αντίθετα με όλα αυτά τοποθετείται μια ακόμη ομάδα δημοσιευμάτων που θέλουν την Τζολί να έχει ζητήσει από τον Πιτ να πάρουν αποστάσεις, διατηρώντας μια "ανοιχτή σχέση", επειδή έχει κουραστεί από τη συνεχή ένταση μεταξύ τους. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν παράταιρο με τον ανατρεπτικό χαρακτήρα της σταρ, αλλά δεν θα ταίριαζε καθόλου στον Πιτ, ο οποίος είναι σαφώς πιο παραδοσιακός τύπος.

Η πιο ακραία απ' όλες τις σχετικές ειδήσεις έχει τίτλο "Μπραντζελίνα, τέλος" και υποστηρίζει ότι το διάσημο ζευγάρι έχει ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρους για το θέμα της κηδεμονίας των παιδιών κι ότι η Αντζελίνα έχει ζητήσει τεστ DNA για να αποδείξει ότι τα δίδυμα και η Σιλό είναι πράγματι παιδιά του Μπραντ και όχι κάποιου υποτιθέμενου πρώην εραστή της!

Όσο ακραία κι αν ακούγονται αυτά τα σενάρια, το βέβαιο είναι ότι συνήθως δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Και με τόσο καπνό που έχει βγει από τους Μπραντζελίνα μετά το επεισόδιο με την νταντά, κοντεύουμε να πνιγούμε. Αλλά βέβαια, πάντα η ελπίδα για ένα ζευγάρι-πρότυπο πεθαίνει τελευταία. Οπότε περιμένουμε και θα δούμε...