Συγκίνηση στη γιορτή του Μπαμπίνου

13.02.2009
Ιδιαίτερα δύσκολη μέρα ήταν η προηγούμενη Τρίτη για την Αγγελική Ηλιάδη. Τα προηγούμενα χρόνια τέτοια μέρα έλαμπε από χαρά και από τις νυχτερινές πίστες όπου εμφανιζόταν ευχόταν τα «χρόνια πολλά»

Ιδιαίτερα δύσκολη μέρα ήταν η προηγούμενη Τρίτη για την Αγγελική Ηλιάδη. Τα προηγούμενα χρόνια τέτοια μέρα έλαμπε από χαρά και από τις νυχτερινές πίστες όπου εμφανιζόταν ευχόταν τα «χρόνια πολλά» στον αγαπημένο της σύντροφο και πατέρα του παιδιού της Μπάμπη Λαζαρίδη και εκείνος της χαμογελούσε και την έραινε με λουλούδια.

Η φετινή εικόνα όμως ήταν τελείως διαφορετική. Μαυροφορεμένη και θλιμμένη, η τραγουδίστρια τέλεσε τρισάγιο στον τάφο του συντρόφου της στην Καβάλα, όπου εξακολουθεί να παραμένει για λίγο καιρό ακόμη μαζί με το γιο της Χαράλαμπο. Τραγική ειρωνεία... Από τη μια πενθούσε το σύζυγό της και από την άλλη προσπαθούσε να είναι χαρούμενη για χάρη του γιου της, του Μπαμπίνου της, όπως τον φωνάζουν.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια προσπαθεί να αφήσει τα πάντα πίσω της. Άλλωστε, οριστικοποιήθηκε η συμφωνία της με τον επιχειρηματία του «Ρosidonio» Βασίλη Κοντόπουλο και η πρεμιέρα των εμφανίσεών της στο νυχτερινό κέντρο είναι προγραμματισμένη για τις 3 Απριλίου.

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός της θαυμάζουν τη δύναμη της ψυχής της και μάλιστα πολλές φορές απορούν: «Πώς θα βγει να τραγουδήσει στην πίστα και να διασκεδάσει το κοινό της χωρίς τον Μπάμπη;».

Εκείνη δεν απαντάει και χαμογελάει συγκαταβατικά. Ξέρει πως έχει ένα παιδί και πως πρέπει να συνεχίσουν τη ζωή τους. Άλλωστε, σύμφωνα με άτομο που γνωρίζει πολύ καλά το χαρακτήρα της Αγγελικής, «το τραγούδι είναι η ζωή της, μέσα από αυτό και από την αγάπη του κόσμου θα βρει τη δύναμη να προχωρήσει μπροστά, να σταθεί στα πόδια της και να ξαναφτιάξει τη ζωή της». Σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, σύμμαχοι στην απόφαση της Αγγελικής Ηλιάδη να επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας δεν είναι μόνο η γιαγιά της Καίτη Γκρέυ, αλλά και η αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη, Σοφία, που από την πρώτη στιγμή των τραγικών γεγονότων βρέθηκε στο πλευρό της και τη στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις.