Ο Θου-Βου εκσυγχρονίζεται!

12.02.2009
Ναι στην τεχνολογία λέει ο αγαπημένος μας ηθοποιός Θανάσης Βέγγος, που θέλοντας να ακολουθεί την εποχή, εκσυγχρονίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο! Έτσι, δεν δίστασε να πληρώσει 3.000 ευρώ, προκειμένου να μεταφέρει από βιντεοκασέτες σε DVD όλο του το αρχείο, που πραγματικά είναι πολύ πλούσιο και κάποια στιγμή θα αξίζει ένα μικρό θησαυρό!

Ναι στην τεχνολογία λέει ο αγαπημένος μας ηθοποιός Θανάσης Βέγγος, που θέλοντας να ακολουθεί την εποχή, εκσυγχρονίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο! Έτσι, δεν δίστασε να πληρώσει 3.000 ευρώ, προκειμένου να μεταφέρει από βιντεοκασέτες σε DVD όλο του το αρχείο, που πραγματικά είναι πολύ πλούσιο και κάποια στιγμή θα αξίζει ένα μικρό θησαυρό! Δύο από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του μεγάλου μας ηθοποιού είναι η τάξη και ο προγραμματισμός σε όλα τα επίπεδα, τόσο στη ζωή του όσο και στα επαγγελματικά του. Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε από συνάδελφο και φίλο του καλλιτέχνη ότι πλήρωσε 3.000 ευρώ, για να «σώσει» το αρχείο του περίπου 1.500 βιντεοκασέτες μεταγράφοντάς τες σε DVD. Πρόκειται για όλες τις ταινίες στις οποίες έχει παίξει, που ξεπερνούν τις εκατό, όλες τις σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει, ακόμη και τις διαφημίσεις όπου έχει λάβει μέρος. Όλα αυτά στην προσπάθειά του να διατηρήσει όσο καλύτερα γίνεται το τεράστιο αρχειακό του υλικό στο πέρασμα του χρόνου χωρίς να φθαρεί. Αξίζει να σημειώσουμε ότι διατηρεί υλικό που ούτε οι ίδιοι οι παραγωγοί δεν έχουν πλέον στα συρτάρια τους.

Πρέπει να τονίσουμε ότι ο γιος του μεγάλου ηθοποιού ήταν στο πλευρό του και τον βοήθησε στη μεταφορά του υλικού και τις τρεις μέρες που χρειάστηκε για να παραδοθούν οι δεκάδες κούτες σε studio εγγραφής. Σίγουρα τα 3.000 ευρώ δεν είναι μικρό ποσό, αλλά στην προκειμένη περίπτωση άξιζαν τον κόπο!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ