«Εγκαταλείπει» την Ελλάδα η Παπαρίζου!

28.01.2009
Το μάτιασαν το κορίτσι και δεν σηκώνει κεφάλι. Ο λόγος για την Έλενα Παπαρίζου, ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα τόσο του κόσμου όσο και των συναδέλφων της, για την οποία ποτέ κανένας δεν έχει πει το παραμικρό αρνητικό.

Το μάτιασαν το κορίτσι και δεν σηκώνει κεφάλι. Ο λόγος για την Έλενα Παπαρίζου, ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα τόσο του κόσμου όσο και των συναδέλφων της, για την οποία ποτέ κανένας δεν έχει πει το παραμικρό αρνητικό. Μετά το πρόσφατο «ταξίδι» του πολυαγαπημένου της πατέρα λύγισε η μητέρα της, που βρισκόταν σε συγγενείς τους στην Καρδίτσα. Η κυρία Ευφροσύνη, σύμφωνα με πληροφορίες, έπαθε ένα ασθενές καρδιακό επεισόδιο και μπήκε εσπευσμένα στο «Ωνάσειο» για εξετάσεις. Αυτή η περιπέτεια με την υγεία της μητέρας της στεναχώρησε ακόμη περισσότερο την Έλενα και ανέβαλε για άλλη μια φορά τα σχέδιά της, που σήμερα σας αποκαλύπτουμε. Σε έναν περίπου μήνα σκόπευε να φύγει για μεγάλο χρονικό διάστημα από τη χώρα μας. Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται εδώ και «χτίζει» την καριέρα της ποτέ δεν έφυγε για πολύ καιρό εκτός Ελλάδος. Μετά την απώλεια του πατέρα της όμως αποφάσισε να φύγει για το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, όπου μεγάλωσε κι εκεί ζουν μόνιμα μέχρι σήμερα η μητέρα της Ευφροσύνη, αλλά και τα αδέρφια της, Ντίνος και Ρίτα.

Αισθανόταν έντονη την ανάγκη να βρεθεί δίπλα τους και να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί τους. Δυστυχώς, οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Ελλάδα, με τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο «Ιερά Οδός», δεν της επέτρεψαν να βρεθεί γρηγορότερα στη Σουηδία. Έτσι, μετά τις 28 Φεβρουαρίου, οπότε ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις της στο πλευρό του Πασχάλη Τερζή και του Μάνου Πυροβολάκη και εφόσον το επιτρέψει η υγεία της μητέρας της, θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για το Γκέτεμποργκ. Μόνο στην περίπτωση που πάρουν παράταση οι εμφανίσεις τους στο νυχτερινό κέντρο θα χρειαστεί να αναβάλει για λίγο αυτό το ταξίδι.

Το διάστημα που η γλυκιά Έλενα θα λείψει θα διαρκέσει από τρεις μήνες έως και μισό χρόνο, κάτι που εξαρτάται 100% από την ίδια και το πόσο δυνατή θα νιώθει, ώστε να κάνει καλοκαιρινές εμφανίσεις είτε σε κάποια πίστα είτε σε συναυλίες ανά την Ελλάδα. Αν τελικά δουλέψει, θα παραμείνει εκεί τρεις μήνες, δηλαδή μέχρι και τα τέλη Μαϊου. Αν δεν δουλέψει, θα παραμείνει στη Σουηδία και όλο το καλοκαίρι, επομένως για περισσότερο από ένα εξάμηνο. Β.Σ.