Μια πολύ ιδιαίτερη μέρα περίμενε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της. Ο σύζυγός της έχει γενέθλια και αφού το πρωί του αφιέρωσε ένα τρυφερό βίντεο, το απόγευμα ανέβασε φωτογραφίες με τις οποίες κοινοποιούσε ότι είναι έγκυος και μάλιστα σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.
Η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε και για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής της δίπλα στη θάλασσα όπως και στον γάμο της και εγραψε:
«Όσοι κύκλοι γύρω από τον Ήλιο, μέχρι να φτάσει η μέρα που η καρδιά μας θα χτυπάει τόσο δυνατά και για πάντα για έναν ακόμη λόγο… Για τη ζωή που μεγαλώνει και το μικρό θαύμα που έρχεται στην οικογένεια μας.
Το πιο πολύτιμο και ανεκτίμητο δώρο γενεθλίων δεν έρχεται σε κουτί – έρχεται με μια μικρή καρδούλα που διάλεξε εμάς για γονείς.
Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο μέλλοντα μπαμπά!».
Τον Οκτώβριο μιλώντας στη Δανάη Μπάρκα είχε αναφερθεί στο θέμα της απόκτησης παιδιού και τα σχόλια που δέχεται στα social.
«Νομίζω ότι δεν περνάει αυτή η μπόρα ποτέ. Μπορεί να μου έχουν πει “Άντε με το καλό το μωράκι, παντρεύτηκες γιατί είσαι έγκυος”. Εγώ δεν μπορώ με αυτό. Δεν μπορώ όταν φέρνουν ξανά και ξανά το θέμα της εγκυμοσύνης, δεν μπορώ, πιέζομαι, στρεσάρομαι. Δεν ξέρω γιατί.
Μου γράφουν ότι παντρεύτηκα επειδή είμαι έγκυος. Το παίρνω πολύ μέσα μου, είναι κάτι πολύ προσωπικό και είναι σαν να με πιέζει κάποιος να το κάνω, σαν να με στρεσάρει. Δεν ξέρεις αν εγώ όντως προσπαθώ να κάνω παιδί ή δεν θέλω ή οτιδήποτε! Με στρεσάρει πολύ το θέμα της εγκυμοσύνης, ακόμη και τώρα που μιλάμε. Και κάνω δουλειά πάνω σε αυτό! Δεν ξέρω αν θα το αποβάλω» είχε πει χαρακτηριστικά.