Ιωάννα Τούνη: Όλη η ελληνική τηλεόραση εναντίον της μετά το ξέσπασμά της

09.10.2024
Ιωάννα Τούνη: Όλη η ελληνική τηλεόραση εναντίον της μετά το ξέσπασμά της
Τον ασκό του αιόλου για δημόσια μάχη άνοιξε η Ιωάννα Τούνη με το ξέσπασμά της για τις πρωινές εκπομπές

Το βίντεό της στο TikTok με το κίτρινο φούτερ -πάρθηκε ως αιχμή για κιτρινισμό- και οι ευθείες βολές της κατά των εκπομπών με ιδιαίτερη ΄ένταση και βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον όλων γενικά και όχι ειδικά άναψαν τα αίματα στις περισσότερες εκπομπές που πρόβαλαν μεν το βίντεο αλλά τη στόλσιαν κιόλας με τη σειρά τους για τα λεγόμενά της.

Το βασικό πρόβλημα όλων ήταν οτι η Ιωάννα Τούνη δεν αναφέρθηκε σε κάτι συγκεκριμένο που την ενόχλησε αλλά μίλησε γενικά για όλους τσουβαλιάζοντας τους πάντες σε αυτό.

Στην Κατερίνα Καινούργιοι οι γνώμες διχάστηκαν. Κάποιοι το πήραν πιο ψύχραιμα και με τη λογική δεν αξίζει να ασχοληθούμε και κάποιοι πολύ πιο σοβαρά και απαιτούν συγγνώμη από την infuencer.

«Δεν μου αρέσει αυτό το τσουβάλιασμα. Μίλα συγκεκριμένα, όχι γενικά γιατί έχεις περάσει από τις εκπομπές και σου έχουν φερθεί και πολύ καλά» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.
«Εγώ απαιτώ μια συγγνώμη γιατί δεν το δέχομαι το τσουβάλιασμα» είπε εκνευρισμένος ο Γιάννης Πουλόπουλος.
«Τι περιμένατε από την Ιωάννα Τούνη; Να κάνεις μια τοποθέτηση ουσίας; Εμένα δεν με αγγίζει ότι λέει» δήλωσε με ψυχραιμία ο Στέφανος Κωνσταντινίδης

«Λες και μόνο η κυρία Τούνη έχει δικαίωμα να μιλάει, ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουμε δικαιώμα, επειδή δεν έχουμε ένα εκατομμύριο followers. Οι influencers είστε σε μια κορυφή δική σας με πύλινα πόδια από κάτω. Δεν είναι κοινωνική καταξίωση τα εκατομμύρια followers που έχετε. Διότι πίσω από αυτό, γενικά μιλάω, δεν κρύβεται απολύτως τίποτα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια ξέσπασε και κατά του κολλητού της του Στηβ.

«Είπε: οι γελοίοι που κάθονται στα πάνελ. Επειδή κάθομαι σε πάνελ και χαίρομαι που κάθομαι στο συγκεκριμένο πάνελ, δεν έχει σημασία που έκανα 30 χρόνια πρωταγωνιστής στην τηλεόραση, αυτό το πράγμα από το στόμα της κυρίας Τούνη είναι εύσημο. Αν ήταν από έναν σοβαρό άνθρωπο, θα προβληματιζόμουν», είπε ιδιαίτερα εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος που εδώ που τα λέμε έχει κι έναν λόγο παραπάνω γιατί έχει και διαπροσωπική σχέση και πέρυσι ήταν και στην ίδια εταιρεία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και έχουν ανταλλάξει πολλές κουβέντες και στήριξη και εντός και εκτός τηλεοπτικού αέρα.

«Είναι μία influencer, ένα κορίτσι, που ό,τι κι αν συμβαίνει, ανεβάζει στο Instagram τη χαζομάρα της, το καλό της, το ευαίσθητό της, μία σκηνή με το παιδί ή από τη δουλειά της, τα πάντα. Μέσα σε αυτά τα πάντα, ένιωσε και μία αδικία, γιατί δέχθηκε σχόλια. Λίγα άκουσε;», παρατήρησε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.

«Σε αυτή την εκπομπή εγώ μίλησα για εκείνην, οπότε όλα αυτά με αφορούν. Το «πανηγυρτζής», «ανόητοι», «βλάκες» από αυτό το στόμα… ο Δημήτρης (σ.σ Αλεξάνδρου) θα έπρεπε να ντρέπεται μετά από αυτό να με πάρει, γιατί και την αγάπη μου του έχω δείξει και ξέρει πόσες φορές δεν μίλησα για χάρη του» ανταπάντησε ο Ανδρέας.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.10.2024 - 14:05