Η περιπέτεια της Λίλας Μπακλέση για να φτάσει στο Μπαλί έγινε αφορμή να μάθουμε το όνομά της

Η περιπέτεια της Λίλας Μπακλέση για να φτάσει στο Μπαλί έγινε αφορμή να μάθουμε το όνομά της
Τα ταξίδια έχουν πολλές φορές κι αναποδιές

Ένα ταξίδι στο Μπαλί προγραμμάτισε η Λίλα Μπακλέση και δεν ξεκίνησε καλά. Η ηθοποιός βρέθηκε αντιμέτωπη με μηχανική βλάβη του αεροσκάφους που προκάλεσε μεγάλη καθυστέρηση με αποτέλεσμα να χάσει την ανταπόκριση της πτήσης από Άμπου Ντάμπι για Μπαλί.

«Ξεκίνησα το ταξίδι μου από Αθήνα για Μπαλί μέσω Άμπου Ντάμπι.

•Το αεροπλάνο παρουσίασε μηχανική βλάβη και είχε τρομερή καθυστέρηση και έτσι ακόμα και αν ξεκινούσαμε όταν είχε λυθεί το πρόβλημα, είχαμε ήδη χάσει την πτήση ανταπόκρισης από Άμπου Ντάμπι για Ντενπασάρ(Μπαλί)» έγραψε η ίδια.

@baklesidion Ελάτε μαζί μου στο ταξίδι από Αθήνα για Μπαλί! Και stay tuned για περισσότερο Bali content τις επόμενες μέρες! #travel #traveltiktok #travellife #traveltok #bali #lovinabeach #lovina #indonesia🇮🇩 #dohaqatar🇶🇦 #greektraveller @Manessis Travel ♬ πρωτότυπος ήχος - Lila Baklesi

Φυσικά αυτή είναι ευθύνη των εταιριών και για αυτό το λόγο είναι δική τους υποχρέωση να φτάσουν τους ταξιδιώτες στον τελικό τους προορισμό. Κι έτσι κι έγινε. Με άλλη εταιρεία πέταξε για την Ντόχα και από εκεί για το Ντενπασάρ κάνοντας ουσιαστικά 24 ώρες ταξίδι για να φτάσει. Σιγά που πτοήθηκε. Θετικό πλάσμα αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ, σχολίασε ότι θα πρέπει να κάψει το ρούχο που φόραγε τόσες ώρες και μας έδειξε κάποιες πρώτες εικόνες από το ταξίδι αυτό.

Ανάμεσα σε αυτές και το εισιτήριο που αναγράφει πώς έχει βαπτιστεί η Λίλα και που ειλικρινά δεν το γνωρίζαμε. Και που δεν φανταζόμασταν κιόλας ότι μπορεί να βγάζει αυτό το υποκοριστικό. Λαμπρινή λοιπόν η Λίλα και δε θα ξεχνάμε πια να της στέλνουμε χρόνια πολλά το Πάσχα!

Τελευταία τροποποίηση στις 18.07.2024 - 15:02