Coldplay: Το απόλυτο υπερθέαμα, οι Έλληνες και ξένοι διάσημοι και τα ελληνικά του Chris Martin

09.06.2024
Coldplay: Το απόλυτο υπερθέαμα, οι Έλληνες και ξένοι διάσημοι και τα ελληνικά του Chris Martin
«A sky full of stars» αλλά και ένα γήπεδο (το ΟΑΚΑ εν προκειμένω) γεμάτο αστέρια. Η πρώτη συναυλία των Coldplay στην Ελλάδα (γιατί σήμερα έχουμε και τη δεύτερη) έγραψε ιστορία.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Ευχαριστούμε. Είμαστε ευγνώμονες» είπε ο Chris Martin στα ελληνικά και οι 60.000 θεατές που είχαν κατακλύσει το ΟΑΚΑ από πολύ νωρίς αντέδρασαν με ντελίριο!

«Δεν είμαι σίγουρος αν ο Αρχιμήδης ο ίδιος θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί μας πήρε τόσο καιρό για να έρθουμε στην Ελλάδα, αλλά φτάνοντας στην Αθήνα η "Οδύσσειά" μας έγινε πιο γλυκιά. Ανυπομονούμε να παίξουμε σήμερα στο όμορφο Ολυμπιακό Στάδιο», είχαμε δει νωρίτερα στον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος που θεωρούνται μέχρι και οι Beatles της σύγχρονης εποχής.

1_218.png

Οι δύο συναυλίες τους στην Αθήνα (8 και 9 Ιουνίου) έγιναν sold out «πριν πεις κύμινο» και παρότι υπήρξαν και μερικές φωνές που μίλησαν για ένα άψογο σόου αλλά γενικά «πολύ κακό για το τίποτα», στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι κριτικές ήταν αποθεωτικές εντός και εκτός social media.

60.000 άνθρωποι σαν ένας γιόρταζαν τη μουσική των Coldplay φτιάχνοντας μία πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα που όμως παραδόξως επαναλαμβα΄νεται διαρκώς σε κάθε τους εμφάνιση σε όποιο μέρος του πλανήτη εμφανίζονται.

Μεταξύ των φανς που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου και μερικοί «επώνυμοι» Έλληνες αλλά και ξένοι καθώς η συναυλία συνέπεσε με τα επίσημα εγκαίνεια πολυτελούς ξενοδοχείου στα νότια προάστια και εφόσον βρισκόταν την Αθήνα για αυτό τον λόγο δεν έχασαν και τον Chris Martin με την παρέα του.

Liam Hemsworth, Joe Jonas, Kylie Minogue, Luke Evans διασκεδάζουν στους ρυθμούς των Coldplay.

{https://www.instagram.com/p/C7-H0ooyNV6/}

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας με τα παιδιά της ήταν επίσης εκεί.

{https://www.instagram.com/p/C7_XxmvI012/?img_index=1}

Η Μαρίνα Βερνίκου και η κόρη της.

{https://www.instagram.com/p/C7_BsbstD6W/}

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

{https://www.instagram.com/p/C7_pJwUM0EN/}

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης.

441892087_1027566858968220_6222990645056446001_n.jpg

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler Mackbeth.

1_219.png

Για το τέλος, αν δεν το ε΄χεις δει ακόμη, δες το viral video του φινάλε όπου ο σουπερ σταρ Chris Martin ζήτησε από τον κόσμο να βάλουν τα κινητά στην τσέπη και να σηκώσουν τα χέρια ψηλά. Και ναι, το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό!

{https://www.youtube.com/watch?v=VEIovxPgcA4&ab_channel=KrekouzasLive%26Travel}

0_19.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 09.06.2024 - 16:14