Scout Willis: Η συγκινητική ανάρτηση με φωτογραφίες της με τον μπαμπά της Bruce

04.04.2022
Scout Willis: Η συγκινητική ανάρτηση με φωτογραφίες της με τον μπαμπά της Bruce
Η κόρη του Bruce Willis, Scout Willis, έδειξε στον κόσμο πόσο περήφανη και ευγνώμων είναι τόσο για τον καταπληκτικό μπαμπά της όσο και για τους fans της οικογένειας Willis που έσπευσαν να της συμπαρασταθούν μετά την ανακοίνωση του προβλήματος υγείας του.

Την 1η Απριλίου, η Scout δημοσίευσε μια συγκινητική σειρά φωτογραφιών στο Instagram της, προς τιμήν του σούπερ σταρ μπαμπά της. Ξεκίνησε τη συγκινητική λεζάντα, απλά με τη λέξη, «❤μπαμπά❤».

Συνέχισε, λέγοντας: «Η χθεσινή ημέρα ήταν τόσο σουρεαλιστική, που μοιράζομαι κάτι τόσο προσωπικό. Δεν ήξερα πώς θα το εκλάβει ο κόσμος. Υπάρχει πάντα ένα άγνωστο όταν δείχνεις πόσο ευάλωτη είσαι στον κόσμο. Ήλπιζα για λίγη αγάπη και συμπόνια. Πραγματικά ΠΟΤΕ δεν θα μπορούσα να είχα προβλέψει το βάθος και το εύρος της αγάπης που λάβαμε ως οικογένεια χθες. Λαμβάνω τόση αγάπη, ενέργεια και προσευχές που στέλνονται τώρα στον μπαμπά μου και απλώς αισθάνομαι ταπεινά με τρόπο που μου φέρνει δάκρυα καθώς το γράφω αυτό».

Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε την ανάρτηση λέγοντας: «Είμαι τόσο ευγνώμων για την αγάπη σας. Είμαι τόσο ευγνώμων που ακούω τι σημαίνει ο μπαμπάς μου για εσάς. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με προσέγγισαν χθες, σας αγαπώ και σας εκτιμώ με όλη μου την καρδιά, θα χρειαστεί χρόνος να απαντήσω στα μηνύματά σας!».

Στην πρώτη φωτογραφία, βλέπουμε μια πρόσφατη φωτογραφία του Bruce και της Scout να αγκαλιάζονται σε μια πολυθρόνα, ακολουθούμενη από μια αστεία φωτογραφία του Bruce χωρίς πουκάμισο. Αυτές οι όμορφες φωτογραφίες πατέρα-κόρης, έρχονται μετά την είδηση ότι ο Bruce αποχωρεί από την υποκριτική. Στις 30 Μαρτίου, η οικογένεια του Willis ανακοίνωσε μέσω των social media ότι ο ηθοποιός θα κάνει ένα βήμα πίσω από την υποκριτική λόγω μιας πάθησης που ονομάζεται αφασία, μιας διαταραχής η οποία βλάπτει την περιοχή του εγκεφάλου που ελέγχει την έκφραση και την κατανόηση της γλώσσας.

Η 30χρονη Scout, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη από τις κόρες του Bruce. Ο Bruce έχει δύο ακόμη κόρες με την πρώην σύζυγό τoυ, Demi Moore, την Rumer, 33 ετών και την Tallulah Τ 28 ετών. Ο Μπρους παντρεύτηκε την Emma Heming το 2009 και απέκτησε δύο κόρες, τη Mabel, που είναι 10 ετών και την Evelyn, που είναι 7 ετών. Στη φωτογραφία κάτω, μια παλιότερη, σπάνια selfie και των πέντε μαζί.

Νικολέτα Μακρή