Η Kim Kardashian μιλά για τα τατουάζ -αλλά και για κάτι πιο μόνιμο- που έχει "χτυπήσει" ο Pete Davidson για εκείνη [video]

17.03.2022
Η Kim Kardashian μιλά για τα τατουάζ -αλλά και για κάτι πιο μόνιμο- που έχει "χτυπήσει" ο Pete Davidson για εκείνη [video]
Μα τι έρωτας είναι αυτός -και με τη βούλα, στην κυριολεξία! Μάλλον δεν είχαμε αντιληφθεί πόσο μεγάλος! H Kim έχει αφήσει το σημάδι της ανεξίτηλο επάνω στον Pete και αυτό το λέμε με όλη τη σημασία των λέξεων!

Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson είναι ζευγάρι και επίσημα πλέον καθώς πριν από μερικές μέρες η reality star επιβεβαίωσε τη σχέση τους και διαδικτυακά. "Αν δεν το ποστάρεις δεν έχει συμβεί", είπε στην Kim η Ellen de Generes μιλώντας σχετικά με αυτό σε πρόσφατη εκπομπή της με εκείνη να συμφωνεί, πριν προχωρήσει σε άλλες, απίστευτες αποκαλύψεις.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen που θα προβληθεί στις 13 Απριλίου είναι η Kim και στo trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα αποκάλυψε αφενός ότι ο "καλός" της έχει "χτυπήσει" ουκ ολίγα τατουάζ στο σώμα του για χάρη της -"αυτό είναι κάτι που κάνουν όσοι κάνουν γενικά τατουάζ στο σώμα τους", είπε χαρακτηριστικά- αφετέρου ότι έχει μαρνάρει το στέρνο του με το όνομά της με πιο μόνιμο τρόπο. \

"Έχει μερικά τατουάζ και μερικά είναι πολύ χαριτωμένα. Αυτό όμως, το 'Kim' δεν είναι τατουάζ. Είναι στην πραγματικότητα ένα μαρκάρισμα (branding)", είπε χαρακτηριστικά με την παρουσιάστρια να ζητά -και εύλογα- διευκρινήσεις.

"Όταν λες μαρκάρισμα, κυριολεκτικά ένα σίδερο κολλάει στο σώμα του για να σημαδέψει τη λέξη 'Kim'";", ρώτησε η Ellen υπογραμμίζοντας βέβαια πως, όντως, πρόκειται για ένα brand από μόνο του.

Η Kim επιβεβαίωσε και στα μάτια μας έρχονται, αυτόματα, σκηνές από παλιά γουέστερν όπου οι κτηνοτρόφοι μάρκαραν με πυρωμένο σίδερο τα κοπάδια τους για να τα κατοχυρώσουν!

"Λέει 'Δεν θέλω να μπορώ να το αφαιρέσω ή να το καλύψω. Θέλω να υπάρχει εκεί σαν ουλή επάνω μου, σαν σημάδι", είπε η Kim μεταφέροντας τα όσα της έχει πει ο αγαπημένος της σχετικά με την επιλογή του να μαρκάρει το σώμα του με το όνομά της.

Επιστρέφοντας στο trailer μάθαμε επίσης ότι ο Pete αυτό τον καιρό αφαιρεί μερικά από τα τατουάζ που έχει στο χέρι και στον λαιμό του ενώ το αγαπημένο "κομμάτι" της Kim είναι ένα κοντά στον αριστερό του ώμο που γράφει "Το κορίτσι μου είναι δικηγόρος".

Η Kim είναι πολυ ευτυχισμένη αυτό τον καιρό και δεν το κρύβει. "Στη ζωή ενθαρρύνω τους φίλους μου και τους ανθρώπους που αγαπώ να είναι ευτυχισμένοι. Και εγώ αυτό έκανα. Σκέφτηκα 'Ξέρεις κάτι; Είμαι στα 40 μου. Απλά κάντο. Βρες την ευτυχία σου. Και ξεκίνησα. Μου πήρε λίγο χρόνο αλλά τη βρήκα και αισθάνομαι πολύ καλά... Θέλω να το κρατήσω αυτό για πάντα", είπε η Kim και η δήλωσή της μοιάζει με "μεγάλη κουβέντα" που όμως ο καιρός θα δείξει πόσο μεγάλη είναι!

Ιδού το απόσπασμα με τις αποκαλυψεις και αναμένουμε την εκπομπή αυτή καθαυτή για μερικές ακόμη αποκαλυψεις!