Mila Kunis - Ashton Kutcher: Τελικά τα πλένουν τα παιδιά τους και κάνουν και τη σχετική πλακίτσα [video]

12.08.2021
Mila Kunis - Ashton Kutcher: Τελικά τα πλένουν τα παιδιά τους και κάνουν και τη σχετική πλακίτσα [video]
Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περί καθαριότητας, το διάσημο ζευγάρι επανέρχεται τρολάροντας την όλη κατάσταση δημόσια.

Μιλώντας σε ένα επεισόδιο του podcast "Armchair Expert" του Dax Shepard ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis κλήθηκαν να κουβεντιάσουν περί της υγιεινής και του μπάνιου. Αφού ο οικοδεσπότης είπε στη συμπαρουσιάστρια Monica Padman ότι η καθημερινή χρήση σαπουνιού απαλλάσσει το σώμα από φυσικά έλαια, ο Kutcher και η Kunis συμφώνησαν, λέγοντας ότι πλένουν μόνο ζωτικά σημεία καθημερινά.

"Δεν είχα ζεστό νερό ως παιδί, οπότε δεν έκανα πολύ ντους", είπε η Kunis. Το ίδιο εφαρμόζει και στα δύο παιδιά της Wyatt και Dimitri. "Δεν ήμουν η μαμά που έπλενε τα νεογέννητα. Τα καθαρίζουμε όταν φαίνεται η βρωμιά, αλλιώς δεν έχει νόημα", πρόσθεσε η ίδια και, όπως είναι φυσικό, οι δηλώσεις αυτές έγιναν viral (με την κακή έννοια) και προκάλεσαν μέγα σάλο.

Δύο εβδομάδες αργότερα -και προφανώς θέλοντας να τρολάρουν δημόσια την όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε- ο Kutcher και η Kunis μοιράστηκαν ένα βίντεο με τα παιδιά τους να πλένονται στο ντους και εκείνους να κοροϊδεύουν ο ένας τον άλλο.

Jake Gyllenhaal: Δηλώνει πως το μπάνιο είναι... περιττό

«Βάζεις νερό στα παιδιά; Προσπαθείς να τα λιώσεις;» ακούγεται Ashton να φωνάζει προσποιούμενος τον έξαλλο. «Αυτό είναι γελοίο! Τι συμβαίνει;». Κλαίγοντας από τα γέλια, η Mila απαντά: «Κάνουμε μπάνιο τα παιδιά μας». «Αυτή είναι η τέταρτη φορά αυτή την εβδομάδα!» φωνάζει έξαλλος ο Ashton, προσθέτοντας: «Τα λιπαρά του σώματος τους θα καταστραφούν! Τι προσπαθείς να κάνεις;».

Ιδού και το βίντεο ενώ η απορία παραμένει: τελικά όντως κάνουν συχνά μπάνιο τα παιδιά ή όχι; Έστω!