John Travolta: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της συζύγου του, τρεις μήνες μετά τον θάνατό της

13.10.2020
John Travolta: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της συζύγου του, τρεις μήνες μετά τον θάνατό της
Αν ζούσε, η Kelly Preston θα γινόταν σήμερα 58 ετών.

Πολύ φορτισμένη η σημερινή μέρα για το σπιτικό του John Travolta. Σαν σήμερα, αν η ζωή δεν είχε αποφασίσει διαφορετικά, θα γιόρταζαν οικογενειακώς τα 58α γενέθλια της μαμάς Kelly Preston, η οποία όμως, πέθανε τον περασμένο Ιούλιο ύστερα από μάχη δύο ετών με τον καρκίνο του μαστού.

Ο John Travolta θέλησε να την τιμήσει, λόγω της ημέρας και το έκανε με μία ανάρτηση όπου μοιράστηκε δυο φωτογραφίες. Μία από την ημέρα του γάμου τους (το 1991) και μία από την ημέρα του γάμου των γονιών του (όπως διαβάζουμε στη λεζάντα.

"Χρόνια πολλά γλυκιά μου! Βρήκα αυτή τη φωτογραφία από τον γάμο της μαμάς και του μπαμπά. Μου άρεσε πολύ που είδασ τη δική μας δίπλα στη δική τους. Όλη μου την αγάπη John".

Είναι λίγο παράδοξο να εύχεται κανείς "Χρόνια πολλά" ή "Ευτυχισμένα γενέθλια" σε κάποιον που δεν είναι πια εν ζωή, όμως στην Αμερική το συνηθίζουν ιδιαίτερα. Ένα πρόσφατο παράδειγμα είχαμε με την αφορμή των γενεθλίων του Luke Perry, o οποίος πέθανε πριν από έναν χρόνο και οι κολλητοί του φίλοι από τη σειρά "Xτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" δεν τον ξέχασαν.

Ο John Travolta και η Kelly Preston είχαν μαζί τρία παιδιά. Ο πρωτότοκός τους, Jett, πέθανε το 2009 στις Μπαχάμες όταν έπαθε κρίση επιληψίας -κάτι ιδιαίτερα συνηθισμένο σε παιδιά με αυτισμό με τον οποίο είχε διαγνωστεί- και έπεσε στο μπάνιο όπου και χτύπησε μοιραία το κεφάλι του. Η Ella είναι 20 ετών και ο Ben 10.