Φωτεινή Ψυχίδου: Στην αγκαλιά του νέου -και διάσημου- αμόρε, μετά τον Κοργιαλά

07.07.2020
Φωτεινή Ψυχίδου: Στην αγκαλιά του νέου -και διάσημου- αμόρε, μετά τον Κοργιαλά
Η γνωστή δημοσιογράφος λέγεται ότι έκανε το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της. Και η τελευταία της ανάρτηση μοιάζει να το επιβεβαιώνει.

Έξι μήνες μετά τον όχι και τόσο βελούδινο χωρισμό της από τον Δημήτρη Κοργιαλά και ενώ μέσα από αναρτήσεις των δύο φάνηκε ότι τα έχουν ξαναβρεί μέχρι ένα σημείο οι δυο τους, η Φωτεινή Ψυχίδου λέγεται ότι βρήκε ξανά τον έρωτα, στο πρόσωπο του Σπύρου Πώρου.

Ο γνωστός φωτογράφος -και πρώην μοντέλο- έχει επιστρέψει πλέον μόνιμα στην Ελλάδα από την Αμερική, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια και να που φαίνεται ότι βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Φωτεινής Ψυχίδου.

Οι φήμες για τον νέο έρωτα στην πόλη είχαν αρχίσει λίγο πριν από την καραντίνα, όταν ο φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί στα μπουζούκια. Στη συνέχεια, όλο και διάφορα ακουγόνταν όμως νέα εικόνα δεν είχαμε. μέχρι και πριν από λίγες ώρες που η ίδια η Φωτεινή μοιράστηκε μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook μία κοινή τους φωτογραφία.

Στη λεζάντα μία μόνο λέξη: "Αυτό!" και ιδού:

Στην αγκαλιά του Σπύρου Πώρου η Φωτεινή Ψυχίδου, χωρίς όμως να φαίνεται το πρόσωπό της. Δεν το λέει ξεκάθαρα όμως επιβεβαιώνει τη σχέση και αυτό φαίνεται και από τα σχόλια των φίλων της κάτω από τη φωτογραφία. Οι ευχές για το νέο ζευγάρι, μαζί με τις καρδούλες, έπεσαν... βροχή.

Περιμένουμε λοιπόν την επόμενη ανάρτηση, αλλά και την πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση του νέου ζεύγους.