Και η Ελεονώρα Μελέτη στο GNTM: Οι κριτές "χαντάκωσαν" τη φωτογραφία της

12.11.2019
Και η Ελεονώρα Μελέτη στο GNTM: Οι κριτές "χαντάκωσαν" τη φωτογραφία της
Η τελευταία ανάρτηση της κοκκινομάλας -πια- παρουσιάστριας έχει γίνει ήδη viral.

Γνωστή για το χιούμορ αλλά και τον αυτοσαρκασμό της, η Ελεονώρα Μελέτη δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της ενώ λατρεύει το... αυτότρολάρισμα -για να χρησιμοποιήσουμε έναν πολύ trendy όρο!

Στην τελευταία της ανάρτηση, όπου μοιράστηκε μια φωτογραφία της από τα παρασκήνια του τελευταίου επεισοδίου της εκοπμπής "Μεσάνυχτα" που παρουσιάζει στον Alpha, εμείς εστιάζουμε στη λεζάντα, όπου η Ελεονώρα έχει θέσει την πόζα της στην κρίση των τεσσάρων κριτών του GNTM, σόου το οποίο, προφανώς, παρακολουθεί και η ίδια.

Διάβασε επίσης: Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει τι χρώμα έχουν τα μάτια της κόρης της

Ιδού λοιπόν τι φαντάστηκε ότι θα της έλεγαν για τη συγκεκριμένη φωτογραφία οι κριτές και αναμένουμε τις αντιδράσεις των ίδιων -στα λεγόμενά τους!

Πάμε να δούμε τη δίκη μου φωτογραφία.

@vickykaya_ : «μόνο με μια λέξη μπορώ να περιγράψω αυτή τη φωτογραφία. “awful” “tragic” “disaster”. Που πας με αυτή τη φωτογραφία? Μετά από τόσο καιρό, τόσες πόζες αυτό σκέφτηκες να κανείς ως καλύτερο κλικ? Γιατί κορίτσι μου? Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου?
@angelosbratis : είμαι παρα πολύ συγχυσμένος αυτή τη στιγμή. Έχεις καταστρέψει το ρούχο. Πήρες ένα έργο τέχνης κ το κανείς να δείχνει σαν κινεζική φούστα lambada. Αυτό θέλει θράσος για να το κανεις. Δεν έδειξες σεβασμό στο ρούχο. Για μένα πρέπει να αποχωρήσεις από το Instagram.
@skoulos : ξέρεις ποσό σε συμπαθώ, αλλά δεν... δεν... δεν θα μπορούσα να δουλέψω με αυτό το μοντέλο. Δεν σώζεται. Τέλειο χρώμα το ρούχο, τέλειο χρώμα το μαλλί. Αλλά που είναι το πρόσωπο ? Με τέτοιες γωνιές κ κοιτάς κάτω? Αν έπρεπε να παραδώσω φωτογραφία θα σε αφαιρούσα τελείως με ρετούς και θα άφηνα μόνο το φόρεμα κ τις μπότες.
Ηλιάννα: αυτή είναι μια κακή φωτογραφία. Που πας με σκυμμένο το κεφάλι? Κανείς δεν θα σε πάρει σοβαρά σε καμία μητρόπολη της μόδας με αυτή την εικόνα. Εγώ σε όλες τις πασαρέλες του κόσμου έχω πάντα ψηλά το κεφάλι. Από μένα είναι όχι.