Λευτέρης Πετρούνιας: Η απάντηση-φωτιά στο συγχαρητήριο μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα [photos]

21.03.2017
Μία ακόμη επιτυχία μετρά ο χρυσός αθλητής της ενόργανης γυμναστικής, ο οποίος, απάντησε δημόσια στον πρωθυπουργό της χώρας στέλοντας σαφές μήνυμα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε πρόσφατα ακόμη ένα Χρυσό Μετάλλιο στους κρίκους, στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης «AGF Trophy 2017» που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μπακού.

Με αφορμή τη νέα του επιτυχία λοιπόν, ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίρπας, αποφάσισε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αθλητή που μας χαρίζει μοναδικές επιτυχίες. Συγκεκριμένα, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook ανέβασε μία φωτογραφία του Ολυμπιονίκη γράφοντας: «Ακόμα μία διάκριση από τον Λευτέρη Πετρούνια που συνεχίζει να μας προσφέρει μοναδικές χαρές. Συγχαρητήρια Eleftherios Petrounias για το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο της ενόργανης!».

Η έκπληξη βέβαια ήρθε από τον ίδιο τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος αποκρίθηκε αμέσως ως εξής: «Ευχαριστώ πολύ, το ενδιαφέρον σας με τιμά. Πιστέψτε με ότι εάν μας βοηθήσετε περισσότερο (γνωρίζοντας τη δυσκολία των καιρών) θα καμαρώσετε πολλούς περισσότερους».