Δίδυμα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο -Ποια είναι η μητέρα;

13.03.2017
Φαίνεται πως ο πορτογάλλος άσσος του ποδοσφαίρου αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να δώσει στον 7χρονο γιο του αδελφάκια και τα παρήγγειλε στον... πελαργό.

Πριν από επτά χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποδέχτηκε τον γιο του, Κριστιάνο Τζούνιορ [φωτό επάνω] χωρίς όμως να γίνει ποτέ γνωστή η ταυτότητα της γυναίκας που τον έφερε στον κόσμο.

Φήμες μιλούν για μια σερβιτόρα που μοιράστηκε μια νύχτα πάθους με τον Ρονάλντο, ενώ άλλες υποστηρίζουν ότι ο μικρός γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας.

Τώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα "The Sun" o 32χρονος σταρ των γηπέδων πρόκειται να γίνει πατέρας διδύμων παιδιών, μέσω παρένθετης που ζει στην Αμερική. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η έκδοση, ο Ρονάλντο είναι πανευτυχής και όλη η οικογένειά του ανυπομονεί να υποδεχτεί τα μωρά στο σπίτι τους.

Τώρα, γιατί ο Κριστιάνο αποφάσισε να κάνει παιδιά μέσω παρένθετης και όχι με τη νυν σύντροφό του, μοντέλο Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι άγνωστο... Στη φωτογραφία κάτω, ο Κριστιάνο, η Τζορτζίνα και ο γιος του σε πρόσφατη επίσημη εκδήλωση.

Πάντως, αν όντως αληθεύευι αυτό, ο Κριστιάνο δεν είναι ο μόνος διάσημος που κατέφυγε σε αυτή τη μέθοδο για τεκνοποίηση. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και θυμήσου ακόμη 11 τέτοιες περιπτώσεις.