Ο Λιανός μιλάει για την κρίση στον γάμο του & πως ξεπεράστηκε

07.12.2016
Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ... να στα πω» για πολλά και διάφορα ρπάγματα ανάμεσα στα οποία μίλησε και για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη που πέρασε και αυτός κρίση την οποία όμως το ζευγάρι κατάφερε να ξεπεράσει.

Τι είπε για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη; «Τα πράγματα στην Ελένη είναι... Ελενίστικα! Το ξέρεις το υλικό το ελενίτ; Αντέχει για πάντα! Μια χαρά περνάμε! Έχουμε βρει πια τι κάνει ο καθένας, γιατί είμαστε και πολλοί... Μου αρέσει που κάνω νέα πράγματα. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω»,είπε ο τραγουδιστής.

Ακόμη μίλησε και για τις δυσκολίες που έχει περάσει ο γάμος του με την Ανθή Ανδροτσάκη. «Μόνο μία; Έχω περάσει πολύ ζόρικες καταστάσεις. Καταστάσεις που δεν μπορείς να τις κουμαντάρεις εύκολα. Πώς το έσωσα; Πήραμε επαγγελματική βοήθεια. Κακά τα ψέματα, δεν μπορούμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα μόνοι μας. Και με πολλή συζήτηση και προσπάθεια να περνάς περισσότερο χρόνο ποιοτικό με τον σύντροφό σου».