Η χλίδα των διασήμων: Τα 20 yacht που προκαλούν δέος [photos]

14.09.2016
Ένα πολυτελές γιοτ είναι ένα... πλοίο, το οποίο μπορούν να αντέξουν οικονομικά μόνο επιτυχημένοι επιχειρηματίες, εφοπλιστές, διασημότητες του Χόλιγουντ και μέλη βασιλικών οικογενειών.

Το lifestyle ανθρώπων που έχουν τη δυνατότητα ή/και την ανάγκη να τοποθετήσουν αντιπυραυλικά συστήματα στο... γιοτ τους για να κάνουν με ασφάλεια την ηλιοθεραπεία τους στο κατάστρωμα, φυσικά είναι κάτι που δεν το χωράει ο νους μας. Κι όμως ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς προστατεύεται μέχρι και από... πυραύλους όταν χαλαρώνει στο γιοτ του!

Πουθενά δεν ήταν πιο ευτυχισμένος o Αριστοτέλης Ωνάσης, από όσο όταν βρισκόταν επάνω στην 99 μέτρων θαλαμηγό του, «Χριστίνα», που του είχε κοστίσει τότε 4 εκατ. δολάρια. Καθεμιά από τις 9 σουίτες των καλεσμένων είχε το όνομα ενός ελληνικού νησιού. Στην «Ιθάκη» έμεναν πάντα οι εκλεκτότεροι: ανάμεσά τους, η Greta Garbo, η Jackie Kennedy, η Μαρία Κάλλας, ο Winston Churchill, ο Umberto Agnelli της FIAT, ο John Paul Getty και πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ.

Διαβάστε επίσης: Για οφθαλμόλουτρα: Έλληνες και ξένοι διάσημοι σε διακοπές με σκάφος! [photos]

Ιδού 20 υπερπολυτελή mega yacht Ελλήνων και ξένων διάσημων, που διαθέτουν από αίθουσα κινηματογραφικών προβολών και τζακούζι μέχρι ελικοδρόμια και χώρο για μίνι-υποβρύχια!

Πηγή: weekendcollective.com