Έξαλλος ο Ρέμος με την ΕΡΤ & το «μαύρο» στα κανάλια [vds]

12.09.2016
Συνέντευξη τύπου πραγματοποίησε ο Αντώνης Ρέμος, η Μαρινέλλα και ο Χρήστος Νικολόπουλος, εν' όψει της τελευταίας κοινής συναυλίας τους, στο Θέατρο Πέτρας.

Η απουσία κάμερας από τη δημόσια τηλεόραση εξόργισε το Ρέμο, ο οποίος μίλησε τόσο για το γεγονός αυτό, όσο και για το επικείμενο «μαύρο» που αναμένεται να πέσει σε πολλά ιδιωτικά κανάλια.

«Σήμερα βλέπω τρεις κάμερες με το ζόρι, ένα πράγμα που εμένα σαν καλλιτέχνη και σαν πολίτη αυτής της χώρας με θλίβει ιδιαίτερα. Του χρόνου αν θα μείνει μόνο η ΕΡΤ από τον εθνικό τηλεοπτικό φορέα της χώρας να καλύψει. Αν δεν είναι σημαντική μια συναυλία που ο Χρήστος Νικολόπουλος παρουσιάζει το έργο πενήντα χρόνων με την Μαρινέλλα ως τραγουδίστρια και τον Αντώνη Ρέμο… Εκτός αν δεν θέλουν να υπάρχει καμία ενημέρωση για τον κόσμο».

Μιλώντας για τα υπόλοιπα κανάλια που κινδυνεύουν να κλείσουν, ο Ρέμος εξήγησε:

«Στα κανάλια που θα «σβήσουν» ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί το οφείλω σε αυτούς τους ανθρώπους που εργάστηκαν σε αυτούς τους σταθμούς, σε όσους ήταν μπροστά και πίσω από τις κάμερες, που για άλλους λόγους και όχι γιατί οι ίδιοι φέρουν ευθύνη, αυτή τη στιγμή έχουν πρόβλημα επιβίωσης και θα χάσουν τη δουλειά τους. Ό,τι μπορώ να κάνω από μέρους σας και θα σας στηρίζω πάντα και θα σας ευγνωμονώ για πάντα».