Η Κιάρα παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της -Τώρα θα έρθει και σεξ

07.07.2016
Νυφούλα ντύθηκε η εκκρηκτική τραγουδίστρια και ήταν πραγματικά μια κούκλα. Το νιόπαντρο ζευγάρι μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία από τις χαρές τους, αλλά οι "κακές γλώσσες" ασχολούνται μόνο με το πρώτο τους βράδυ.

Πανευτυχής η Κιάρα, λάμπει στο πλευρό του αγαπημένου της Ράσελ Γουίλσον ενώ η λεζάντα της φωτογραφίας που πόσταρε στο Facebook τα λέει όλα "Είμαστε οι Γουίλσονς"!!! Να ζήσουν λοιπόν και "καλούς απογόνους" ευχόμαστε.

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν έναν χρόνο και αρραβωνιάστηκαν πριν από πέντε μήνες. Από την αρχή η 30χρονη Κιάρα σεβάστηκε την ορμώμενη απο τις βαθύτατες χριστιανικές αρχές επιθυμία του αγαπημένου της αθλητή του NFL να μην προχωρήσουν στη σαρκική ολοκλήρωση της σχέση τους ώσπου να παντρευτούν.

Μίλησαν και οι δυο ανοιχτά για αυτό, υπογραμμίζοντας αμφότεροι πόσο δύσκολη ήταν η εγκράτεια όλον αυτό τον καιρό αφού και οι δυο βρίσκουν το ταίρι τους "καυτό" όσο δεν πάει...

Ο γάμος ήρθε λοιπόν, οπότε και το περί ου ο λόγος... Να ζήσουν και πάλι...

Και βέβαια με την ευκαιρία να θυμηθούμε κι άλλους διάσημους που περίμεναν το στεφάνι για το κρεβάτι. δεν είναι λίγοι. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και δες.