Η ομορφότερη Αμερικανίδα του κόσμου υπηρετεί στον στρατό! [photos+vds]

06.06.2016
Μεγάλη έκπληξη περίμενε όλους όσοι παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής τα αμερικανικά καλλιστεία, καθώς το στέμμα της ομορφότερης Αμερικανίδας το κέρδισε η πολιτεία της Κολούμπια και η 26χρονη Deshauna Barber!

Η Barber εργάζεται ως αναλύτρια Πληροφορικής στο Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, αλλά και ως υπάλληλος γραφείου στο στρατό. Πιο συγκεκριμένα, 2011 κατατάχθηκε στο στρατό σε ηλικία 17 ετών ακολουθώντας την μακρά οικογενειακή παράδοση, καθώς στο στρατό έχουν υπηρετήσει η μητέρα, ο πατέρας, αλλά και τα αδέρφια της!

Η όμορφη στρατιωτίνα κέρδισε από ότι φαίνεται τις εντυπώσεις όλων με την απάντηση που έδωσε στην κριτική επιτροπή για τις γυναίκες και τον στρατό. «Ως γυναίκα στον αμερικανικό στρατό, πιστεύω ότι θα ήταν εκπληκτικό η κυβέρνηση να επιτρέψει στις γυναίκες να ενταχθούν σε κάθε μονάδα του στρατού. Είμαστε το ίδιο δυνατές με τους άντρες» δήλωσε η 26χρονη με το κοινό να ζητωκραυγάζει και πρόσθεσε: «Ως διοικητής στο λόχο μου, είμαι δυναμική και αφοσιωμένη. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι το φύλο δεν μας περιορίζει στο αμερικανικό στρατό».