Τα ύστερα: Ποιο ζευγάρι της showbiz είναι και πάλι μαζί;

16.05.2016
Μπορεί ο σοφός λαός να λέει πως άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει ή ότι ξαναζεσταμένο φαγητό δεν τρώγεται, όμως, στην περίπτωση νεαρού ζευγαριού της ελληνικής showbiz, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Και για ακόμα μία φορά, δίνουν ευκαιρία στη σχέση τους! Και μετά από 5 μήνες που ήταν χώρια, είναι και πάλι μαζί! Του τρελού; Του ερωτευμένου;

Πάντως, ο Μάνος Ιωάννου και η Βαλέρια Χοψονίδου, όπως όλα δείχνουν είναι και πάλι μαζί. Και το σήριαλ του έρωτα τους συνεχίζεται με νέα επεισόδια!

Τον τελευταίο καιρό, υπήρχαν φήμες για την επανασύνδεσή τους, αλλά δεν υπήρχαν οι αποδείξεις. Αυτές τις έφερε στο φως η εφημερίδα real, δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους από πρόσφατη νυχτερινή έξοδο.

Ιωάννου και Χοψονίδου βρέθηκαν σε νυχτερινό κέντρο της πόλης και όπως αναφέρεται – και βλέπουμε και στις φωτογραφίες – ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και τρυφεροί μεταξύ τους. Το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν πέντε μήνες και λίγο μετά κυκλοφόρησαν φήμες – και κοινές εμφανίσεις – για αναθέρμανση του έρωτα του με την άλλη πρώην του, Ναταλία Γερμανού.

Η αλήθεια, είναι ότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά σίγουρα ο Ιωάννου έχει την τάση να περιστρέφεται γύρω από τις πρώην του.