Σαρλίζ Θερόν - Μπεν Άφλεκ: Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

05.04.2016
Χωρισμένοι κι οι δυο, οι διάσημοι ηθοποιοί λέγεται ότι βρήκαν "παρηγοριά" ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Σύμφωνα με το περιοδικό "ΟΚ!" η Σαρλίζ Θερόν και ο Μπεν Άφλεκ είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό, με το... φλερτ να έχει ξεκινήσει στα φετινά βραβεία Όσκαρ.

Το εξώφυλλο του περιδικού είναι αφιερωμένο στο νέο ζευγάρι [φωτό κάτω] ενώ, να θυμίσουμε ότι οι δυο ηθοποιοί είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία "Ριψοκίνδυνα παιχνίδια" το 2000, από όπου και η φωτογραφία επάνω.

Στο περιοδικό βλέπουμε επίσης μια φωτογραφία που τους έχει απαθανατίσει μαζί τη βραδιά των βραβείων ενώ πηγές του τονίζουν ότι οι δύο ερωτευμένοι είναι πολύ διακριτικοί.

"Δεν θα τους δείτε σε ακριβά εστιατόρια, θα το κρατήσουν όσο πιο μυστικό γίνεται", μεταφέρεται από την πηγή, ενώ τονίζεται ότι οι δυο τους έχουν βρει φωλιά στο σπίτι της 40χρονης σταρ.

Με δεδομένο ότι η Σαρλίζ ζει με τα δυο της παιδιά τα οποία και υπερπροστατεύει από τα πάντα, το ενδεχόμενο αυτό μας ακούγεται κάπως παράξενο, όμως τίποτα δεν αποκλείεται.

Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί και εξετάζεται. Το παρακολουθούμε...

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η σχέση της Θερόν με τον Σον Πέν τελειώσε πριν από έναν χρόνο και το ίδιο ο γάμος του Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ