Χαμός: Η Καινούργιου ανέβασε φωτό της με μαγιό, χωρίς ρετούς! [photo]

04.04.2016
Κατά καιρούς, κατηγορούν την Κατερίνα Καινούργιου για την ατσαλάκωτη και... μη μου άπτου εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και για τις πλαστικές που έχει κάνει. Η παρουσιάστρια, όμως, δε “μασάει” και πρώτη και καλύτερη, τρολάρει τον εαυτό της.

Επίσης, την έχουν κατηγορήσει ότι κάνει ρετούς στις φωτογραφίες της που ανεβάζει στα social media. Και η αλήθεια είναι ότι μέχρι και... κολόνες έχουν στραβώσει, προκειμένου το Κατερινιώ να αποκτήσει μέση δαχτυλίδι!


Αυτή τη φορά, όμως, η φρεσκοχωρισμένη παρουσιάστρια έκανε τη μεγάλη έκπληξη. Και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της με μαγιό και χωρίς ρετούς!!!

Η Καινούργιου μέσα στο σαββατοκύριακο, φαίνεται ότι νοστάλγησε το καλοκαίρι, ήταν και ο καλός καιρός που επηρέασε τους πάντες, κι έτσι δημοσίευσε φωτογραφία της από πέρυσι το καλοκαίρι, όπου είναι σε παραλία φορώντας ολόσωμο μαγιό. Μάλιστα, η επίμαχη φωτογραφία είναι χωρίς επεξεργασία και αυτή είναι από τις λίγες φορές που βλέπουμε σε τέτοια φάση την παρουσιάστρια. Αν και η αλήθεια είναι ότι η λήψη είναι μακρινή....