Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Είμαι κοντά στο να γίνω ξανά μητέρα»

21.03.2016
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία μίλησε για την δύσκολη περίοδο του χωρισμού από τον πατέρα των παιδιών της, αλλά και για την επιθυμία της να κάνει τρίτο παιδί.

Η γνωστή παρουσιάστρια τους τελευταίους μήνες είναι μαζί με τον Αλέξανδρο Φρανζολίνι και είναι πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Σχετικά με την απόκτηση εντός τρίτου παιδιού με τον σύντροφό της, είπε χαρακτηριστικά στο Hello: «Αισθάνομαι αυτή την ανάγκη εδώ κι ένα χρόνο περίπου, πριν ακόμα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες στη ζωή μου. Αυτή η ανάγκη θεωρώ ότι με ώθησε στις επιλογές που έκανα. Θα ήθελα άλλο ένα παιδί και πλέον είμαι πιο κοντά από ποτέ στο να γίνω ξανά μητέρα, αλλά ξέρω ότι είναι μία απόφαση ζωής που δεν πρέπει να πάρω βεβιασμένα».

Μάλιστα, τόνισε πως δεν τη φοβίζει το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης και διευκρίνισε ότι: «Έχω αντοχές για τρίτο παιδί, αν σκεφτείς ότι τα πέρασα όλα αυτά μικρότερη και με δύο μωρά μαζί. Αν και εφόσον συμβεί, ξέρω ότι θα έχω και τη βοήθεια των αγοριών».