Ο Ρομπ Λόου γιόρτασε τα 52 ημίγυμνος με τον υιό -και όχι μόνο [photos]

18.03.2016
52 κεράκια έσβησε η διάσημος ηθοποιός και δεν του "φαίνεται" καθόλου. Παραμένει ακμαιότατος και γοητευτικότατος αποτελώντας μέγα παράδειγμα προς μίμηση.

Ο Ρόμπ Λόου είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media και, όπως ήταν φυσικό, μια μέρα σαν αυτή των γενεθλίων του δεν θα μπορούσε να μείνει "έτσι".

Στην πρώτη φωτογραφία που πόσταρε βλέπουμε τον εορτάζοντα μαζί με τον 20χρονο γιο του, Τζον, ημίγυμνους, αμέσως μετά το πρόγραμμα γυμναστικής τους, όπως μαθαίνουμε από τη λεζάντα που έγραψε ο Λόου, όπου, μεταξύ άλλων, προσπαθεί να εμπνεύσει τον κόσμο λέγοντας "Όποια κι αν είναι η ηλικία σου πρέπει να κάνεις το καλύτερο που μπορείς"

Πες τα, Ρομπ

Βέβαια, οι εορταστικές εκδηλώσεις δεν σταματούν εδώ για τον Ρομπ Λόου. Το βράδυ των γενεθλίων του ο σταρ το πέρασε ακούγοντας τον αγαπημένο του τραγουδιστή. Πρόκειται για έναν από τους ζωντανούς θρύλους της ροκ, με τον οποίο μάλιστα πόσταρε και τη σχετική selfie.

"The Boss". Ο λόγος για τον Μπρους Σπρίνγκστιν, συναυλία του οποίου παρακολούθησε ο Ρομπ Λόου ανήμερα των γενεθλίων του και το απόλαυσε, όπως φαίνεται, όσο τίποτα άλλο!!!

Χρονια πολλά