Η απάντηση της Μενεγάκη για τη μετακόμιση σε έπαυλη στο Καστρί [vds]

18.03.2016
Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες η είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να μετακομίσει σε έπαυλη στο Καστρί.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η έπαυλη στο Καστρί είναι βίλα 1.000 τ.μ. την οποία έχει επιμεληθεί ο γνωστός αρχιτέκτονας, Τάσος Ζέππος. Άλλα υποστήριζαν ότι το ζευγάρι την έχτισε από την αρχή και άλλα ότι το οίκημα υπήρχε και τού έκαναν ριζική ανακαίνιση. Έλα που η Μενεγάκη μέσα από τον αέρα της εκπομπής της έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Η φήμη για τη βίλα στο Καστρί δεν ευσταθεί και η Ελένη τόνισε πως η φημολογία ξεπέρασε τα όρια και έφτασαν τα ίδια τα παιδιά και η μητέρα της να την ρωτούν αν ετοιμάζονται να μετακομίσουν.

Όπως τόνισε η παρουσιάστρια δεν ετοιμάζεται να μετακομίσει και δη στο Καστρί από το οποίο δεν έχει περάσει ούτε για βόλτα.

Το τελευταίο που δεν έχω δώσει καμία σημασία αλλά σήμερα θα σας το πω κι αυτό, αλλά δεν αντέχω πια, ε ρωτάνε “αλλάζεις σπίτι;”. Μέχρι και τα παιδιά μου με ρώτησαν “Μαμά θα πάμε στο Καστρί;”. Ούτε μετακομίζω στο Καστρί, ούτε κοιτάζω στο Καστρί και δεν θα απαντούσα, όπως δεν απαντάω σε τίποτα, αλλά αυτό έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις. Με ρωτάει ακόμη και η μάνα μου. Ίσως κάποιος να θέλει να το πουλήσει και να λέει ωραία ιδέα…».