Συντετριμμένος ο Ρέμος στην κηδεία του Παντελίδη [photo]

20.02.2016
Υπήρξαν φίλοι... Ο Αντώνης Ρέμος είχε πάρει κατά κάποιον τρόπο το ρόλο του "προστάτη" για τον Παντελή Παντελίδη και κάθε φορά που εκείνος δέχονταν πυρά, ο Ρέμος ήταν εκεί για να μπει μπροστά, να τον υπερασπιστεί.

Ο Ρέμος, που όσοι τον γνωρίζουν καλά λένε ότι δύσκολα κάνει κάποιον φίλο του, άνοιξε την αγκαλιά του για τον Παντελή. Η απλότητα και η καλοσύνη του χαρακτήρα του κέρδισε τους πάντες. Και τον Ρέμο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που έμαθε τα τραγικά νέα βρέθηκε κοντά στην οικογένεια του φίλου του.

Από το πρωί της μοιραίας εκείνης Πέμπτης (18/2) δεν έφυγε από κοντά τους. Είναι εκεί για να στηρίξει την οικογένεια του και δη τη μητέρα του. Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής (19/2) που έγινε ολονυκτία στο πατρικό του Παντελή, ο Ρέμος μαζί με άλλους καλούς φίλους του εκλιπόντος ήταν εκεί.

Και από νωρίς φανερά συντετριμμένος έφτασε στον Ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία όπυο γίνεται η κηδεία. Ντυμένος στα μαύρα και κρατώντας από το χέρι τη σύντροφό του Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία δε σταμάτησε να κλαίει, πέρασε μέσα από το πλήθος και μπήκε στο εσωτερικό της εκκλησίας.