Η Κέιτι Χολμς αποκαλύπτει ποιος φιλά καλύτερα: Ο "Πέισι" ή ο "Ντόσον";

19.02.2016
13 χρόνια μετά την "αυλαία" της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς "Dawson's Creek" που την έκανε διάσημη, η πρώην κυρία Κρουζ, επιστρέφει στον τόπο του "εγκλήματος" και βάζει φωτιές.

Kαλεσμένη στο τηλεοπτικό σόου "Late Night With James Corden" ήταν η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) και ο χιουμορίστας οικοδεσπότης τη "στρίμωξε" για τα καλά, όταν τη ρώτησε για το πρώτο της φιλί στην οθόνη και το συνέχισε βάζοντάς τη να επιλέξει ανάμεσα στους δύο αγαπημένυς της στη σειρά, "Πέισι" Τζόσουα Τζάκσον και "Ντόσον" Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ.

Η Κέιτι ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση, όμως μια κάποια απάντηση την έδωσε!!!

Έχοντας στο πλευρό της τον Ράιαν Ρέινολντς, η Κέιτι Χολμς κοκκίνησε σαν κοριτσάκι όταν ο Κόρντεν τη ρώτησε για το πρώτο της φιλί στην τηλεόραση, που ήταν στα 18 της χρόνια στη σειρά "Dawson's Creek".

"Άβολο" το χαρακτήρισε η Κέιτι και μετά ήρθε η επόμενη, βαριά ερώτηση, με δεδομένο ότι η Χολμς, ως "Τζόι" είχε σχέση και με τους δυο συμπρωταγωνιστές της.

"Ποιος από τους δυο φιλά καλύτερα;"

Γελάκια, χαμηλωμένα μάτια και όλα τα σχετικά.. Απάντηση δεν έδωσε. Ώσπου ο Ράιαν Ρέινολντς την έβγαλε από τη δύσκολη θέση: "Επειδή εγώ ήμουν στο σχολείο με τον Τζος, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι φιλάει απίθανα"...

Και η Κέιτ τι είπε;;;

Η σιωπή της προς απάντηση του Κόρντεν. Εκείνος την εξέλαβε ως ψήφο προς τον Τζάκσον και το θέμα έληξε εκεί. Τι λέει ο Ντόσον βέβαια δεν ξέρουμε.