Το βαλεντίνικο φιλί του ΝτιΚάπριο έχει γίνει viral [photo]

15.02.2016
"Έσκισε" χθες το βράδυ στη βραδιά των BAFTAs ο Λίο, όμως εκτός από τα βραβεία που κέρδισε ο ίδιος και η ταινία του, ξεχώρισε και για ακόμη έναν, πιο... αγαπησιάρικο λόγο!

Χθες ήταν η βραδιά του. Χωρίς αμφιβολία. Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο (Leonardo di Caprio) κέρδισε το ΒAFTA Α΄Ανδρικού ρόλου και μετά τη βράβευση από τη βρετανική ακαδημία κινηματογράφου απλά περιμένει και αυτή της αμερικανικής με τον θείο... Όσκαρ.

Από τη χεθσινή βραδιά όμως, εκτός από τη βράβευση και τον λόγο του, ξεχωρίσαμε ακόμη κάτι που μας άρεσε πολύ. Ένα φιλί αλλιώτικο από τα άλλα.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα φετινά BAFTAs οπότε οι παραγωγοί δεν θα μπορούσαν να το "αφήσουν να περάσει έτσι".

Ανακοίνωσαν λοιπόν μέσω του παρουσιαστή, Στίβεν Φράι, τη λειτουργεία μας "Kiss Cam", ίδιας με αυτή που λειτουργεί στους μεγάλους αγώνες μπάσκετ του NBA.

Οι κανόνες απλοί. Όποιον "τσακώσει" πρέπει να φιληθεί με τον διπλανό του. Ένα από τα ζευγάρια που επιλέχθησαν λοιπόν ήταν ο Λίο και η μοναδική ντέιμ Μάγκι Σμιθ.

Αποθεώθηκαν αμφότεροι και ιδού τα πειστήρια. Το βίντεο στην επόμενη σελίδα, μαζί με τους υπόλοιπους "ακούσιους" πρωταγωνιστές στο παιχνίδι των φιλιών.

Εχει πολύ πλάκα.. Ειδικά το "αντάμωμα" του Μπράιαν Κράνστον του "Breaking Bad' και της Τζουλιάν Μουρ...