«Τα πήρε» η Μελέτη με το θρήνο για τον Ντέιβιντ Μπάουι

12.01.2016
Το χθεσινό RIP προς τιμήν του Ντέιβιντ Μπάουι φαίνεται πως ενόχλησε την Ελεονώρα Μελέτη που ξέσπασε στο Instagram, ανεβάζοντας ένα ποστ

Η Μελέτη προκάλεσε με τις δηλώσεις για το RIP και το νόημά του και οι φανς της, ουσιαστικά την έκραξαν με τα σχόλιά του. Μάταια η παρουσιάστρια του Έψιλον προσπαθούσε με νέα σχόλια να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Υποθετω οτι οταν πεθανε ο φρεντυ μερκιουρι το 91 που δεν υπηρχε το fb ( αλλα κ αλλοι θρυλοι) εκεινα τα χρονια, ολοι οι RIPιτζηδες του σημερα θρηνουσαν την απωλεια σπιτι τους, κλαιγοντας.

Το RIP αν ειχε ουσια ή νοημα τοτε καθημερινα ολοι θα πρεπε να κανουν απο ενα, για καθε παιδι που πνιγεται στο αιγαιο, που πεθαινει επειδη βιαζεται στην ταυλανδη ή "φευγει" απο ασιτια στην αφρικη. αλλα το RIP δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο μια προσωπικη αναγκη του καθενος να γινει μερος μιας κουλτουρας ή ενος περιστατικου που προκαλει ενα μαζικο συναισθημα.

Δεν ειναι κακο αυτο. Υποπτο ειναι το γιατι να θελει καποιος να το δηλωσει με τετοιο τροπο αυτο το συναισθημα... Το RIP οπως χρησιμοποιειται δε δηλωνει το "οχι ρε γαμωτο , κριμα, τοσο σπουδαιος καλλιτεχνης"... Δηλωνει το... (Ο καθενας ξερει καλυτερα τι δηλωνει... )

Η Μελέτη συμπλήρωσε μάλιστα:

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω καποιος που διακρινει τη λογοκρισια. Διαβαζω ξανα κ ξανα το ποστ μου κ δεν εχει ιχνος λογοκρισια. Αντιθετως λογοκρισια δεχτηκε η αποψη μου... Κατι γινεται λαθος εδω περα... Κ δεν ειναι το ποστ μου