Βανέσσα Αδαμοπούλου: Δεν θα πιστέψεις ποιος θα βαφτίσει το γιο της

12.01.2016
Τη νέα της ζωή ως μανούλα απολαμβάνει η Βανέσσα Αδαμοπούλου, που μέσα στο καλοκαίρι έφερε στον κόσμο το γιο της, καρπό του έρωτα της με τον ηθοποιό Ιωάννη Παπαζήση.

Μιλώντας στην εφημερίδα Real, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως περνάει με το γιο της αλλά και τα σχέδια βάπτισης που κάνει.

Η Αδαμοπούλου δεν διστάζει να δηλώσει ερωτευμένη με το γιο της:

«Είμαι κολλημένη με το μωρό μου και δεν δουλεύω έξω αλλά μέσα στο σπίτι. Είμαι ερωτευμένη μαζί του. Το γεγονός ότι είμαι κοντά του είναι κάτι που μου αρέσει. Ο πρώτος χρόνος είναι βασικός για το μωρό και ειδικά οι πρώτοι μήνες. Σιγά- Σιγά θα ξεκολλήσουμε και έτσι πρέπει. Είναι μία παρένθεση στη ζωή μου.

Όταν ήρθε ο γιος μου στον κόσμο, τους τρεις πρώτους μήνες τα πράγματα ήταν δύσκολα. Ήταν πολύ μωρό και ούτε εμείς, ούτε εκείνο ήξερε τι γινόταν. Όσο ωριμάζουν τα παιδιά γίνονται και πιο ήσυχα».

Όσο για τη βάπτιση του μικρού, η Αδαμοπούλου αποκάλυψε και τη νονά, η οποία θα είναι η αδερφή της, κάτι που συνηθιζόταν τα πιο παλιά χρόνια μέσα στις οικογένειες:

«Θα γίνει ή την άνοιξη ή το καλοκαίρι. Δεν έχουμε κλείσει που θα τελεστεί το μυστήριο, αλλά σίγουρα θα το κάνουμε σε πολύ στενό κύκλο. Εγώ, αν με ρωτούσες, δεν θα τον βάπτιζα καν. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Θα το κάνουμε τυπικά επειδή ο Ιωάννης θέλει να το κάνουμε, όπως και οι γονείς μας.

Σίγουρα νονά του θα είναι η αδελφή μου, το έχουμε κλείσει από τότε που ήμουν έγκυος. Θα τον βαπτίσουμε λοιπόν Ιάσονα- Νικόλαο. Νικάλας είναι του μπαμπά μου και θα μπει τιμής ένεκεν ως δεύτερο όνομα. Το αισθάνομαι και το θέλω να βάλω και του μπαμπά μου».