Το συγκινητικό μήνυμα της Ντόρας για τον Κυριάκο "λύγισε" το facebook!

11.01.2016
Τη μεγάλη επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος εξελέγη νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας γιορτάζει από το βράδυ της Κυριακής (10/1) σύσσωμη η οικογένεια. Ανάμεσα στα μέλη αυτής και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Και μπορεί το προηγούμενο διάστημα να είχαν ακουστεί και γραφτεί διάφορα για τις σχέσεις της με τον αδελφό της, ο ίδιος, όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγες μέρες πριν και μέσα από το Πρωινό είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα.

Εξάλλου, όλα τα μέλη της οικογένειας είναι περήφανα για τη νίκη του Κυριάκου και πιο ενωμένα από ποτέ. Μάλιστα, τη φωτογραφία του Κυριάκου με τον πατέρα του, Κων/νο Μητσοτάκη λίγο μετά τα αποτελέσματα, τράβηξε από το πατρικό σπίτι, η Αλεξία Μπακογιάννη, ενω εκεί βρισκόταν και η μητέρα της.

Τη Δευτέρα (11/1) η Μπακογιάννη ανέβασε στη σελίδα της μία συγκινητική φωτογραφία που "λύγισε" τους διαδικτυακούς της φίλους. Στην επίμαχη φωτογραφία είναι η μητέρα της Μαρικα, η οποία έφυγε από τη ζωή το Μάιο του 2012, αγκαλιά με τον Κων/νο Μητσοτάκη.

Την επίμαχη φωτογραφία συνόδευσε με το σχόλιο: "Σήμερα μας λείπεις ακόμα πιο πολύ... ΝΜ", αναφερόμενη εμμέσως πλην σαφώς στη νίκη του αδελφού της στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο νέος πρόεδρος του κόμματος είχε αφιερώσει τη νίκη του στη μητέρα του, στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία.