Παπακωνσταντίνου: Τι απαντά για την πληρωμή του στην Βουλγαρία [vds]

11.01.2016
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με αφορμή την πληρωμή του στη Βουλγαρία, ύστερα από την συναυλία που έδωσε στην Ξάνθη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό”, όπου ξεκαθάρισε τι ακριβώς συνέβη.

Ο γνωστός τραγουδιστής είπε αστειευόμενος: «Σε αυτή την παράσταση πήραμε σκηνοθέτη από τη Βουλγαρία, Παντελή Βούλγαρη τον λένε».

Και συνέχισε λέγοντας: «Μπορείτε να πάτε στην εφορία του Χολαργού και να δείτε εκεί κατατεθειμένη την αμοιβή μου, όποια κι αν είναι αυτή. Είναι φορολογημένη ήδη. Ιδέα δεν είχα ειλικρινά. Ξέρω να ξεχωρίζω τι είναι το νόμιμο από το ηθικό. Αν το ήξερα, ειλικρινά σας λέω, θα είχα αντιδράσει. Είναι 8.000 και αυτό αφορά τη δουλειά 25 ατόμων. Μακάρι να είχα τέτοια μεροκάματα!».

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τις δηλώσεις του τραγουδιστή λέγοντας: «Εγώ δεν ξέρω αν λέει αλήθεια ή ψέματα εδώ ο Παπακωνσταντίνου και δεν με αφορά. Γιατί όμως πυροβολούμε τον Παπακωνσταντίνου που έκανε εταιρεία στη Βουλγαρία και νομότυπα πληρώθηκε μέσω αυτής και να μην πούμε για το χάλι της χώρας μας, που έχει αναγκάσει πάνω από το 50% των επιχειρηματιών στη Βόρεια Ελλάδα να κάνουν εταιρείες στη Βουλγαρία και τους επιχειρηματίες της Νότιας Ελλάδας στην Κύπρο […] Δεν θα πω αν είναι ηθικό ή όχι, όμως είναι νόμιμο.»,

Δείτε το βίντεο: