Διάσημες Ελληνίδες δε ντρέπονται: Ποζάρουν με εσώρουχα χωρίς ρετούς!

11.01.2016
Χωρίς αμφιβολία, διανύουμε την εποχή του... ρετούς! Ξεφυλλίζοντας τα ιλουστρασιόν περιοδικά σπάνια θα πέσεις πάνω σε φωτογραφία, που να μην έχει υποστεί κάποια επεξεργασία. Και είναι τέτοια η μανία με το περίφημο photoshop που αρκετοί διάσημοι "εξαρτημένοι" με αυτό, περνούν από την απαραίτητη επεξεργασία ακόμα και τις προσωπικές τους φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media. Υπάρχουν, όμως, και οι εξαιρέσεις. Διάσημες Ελληνίδες τολμούν και συμμετέχουν στην εκστρατεία κατά του body shaming. Μαρία Κορινθίου, Τζένη Διαγούπη, Καιτη Φίνου, Τζούλι Μασίνο, Σύλβια Δεληκούρα και πολλές άλλες φωτογραφήθηκαν με εσώρουχα, χωρίς ίχνος ρετούς για λογαριασμό του περιοδικού People, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων, τους τρόπους που τις βοήθησαν να αγαπήσουν τον εαυτό και την εικόνα τους.

Χωρίς αμφιβολία, διανύουμε την εποχή του... ρετούς! Ξεφυλλίζοντας τα ιλουστρασιόν περιοδικά σπάνια θα πέσεις πάνω σε φωτογραφία, που να μην έχει υποστεί κάποια επεξεργασία. Και είναι τέτοια η μανία με το περίφημο photoshop που αρκετοί διάσημοι "εξαρτημένοι" με αυτό, περνούν από την απαραίτητη επεξεργασία ακόμα και τις προσωπικές τους φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media.

Υπάρχουν, όμως, και οι εξαιρέσεις. Διάσημες Ελληνίδες τολμούν και συμμετέχουν στην εκστρατεία κατά του body shaming. Μαρία Κορινθίου, Τζένη Διαγούπη, Καιτη Φίνου, Τζούλι Μασίνο, Σύλβια Δεληκούρα και πολλές άλλες φωτογραφήθηκαν με εσώρουχα, χωρίς ίχνος ρετούς για λογαριασμό του περιοδικού People, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων, τους τρόπους που τις βοήθησαν να αγαπήσουν τον εαυτό και την εικόνα τους.