Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή!

04.01.2016
Για την προσωπική ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, πολλά ακούγονται και γράφονται Ωστόσο, η ίδια αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά της, αφού όπως έχει εξηγήσει, θέλει να την μάθει ο κόσμος πρώτα για τη δουλειά της και μετά για όλα τα άλλα.

Και τη θέση της αυτή τηρεί πιστά μέχρι και σήμερα.

"Δεν έχω και κάτι να πω. Πως είμαι με έναν άνθρωπο και μετά δεν είμαι; Δεν είναι του χαρακτήρα μου να μοιράζομαι δημόσια τη συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή" δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Στην ερώτηση, αν είχε μια σοβαρή σχέση και ήταν καλά μέσα σε αυτή, αν θα μιλούσε, δηλώνει:

"Όχι. Ούτε αν χώριζα θα το έλεγα. Θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος, από τη στιγμή που δεν είμαι παντρεμένη και δεν είναι κάτι επίσημο. Είμαι γυναίκα και δεν έχω κανένα λόγο να βγαίνω και να δηλώνω τι συμβαίνει στην ερωτική μου ζωή. Οι φίλοι μου ξέρουν αν είμαι σε σχέση ή όχι¨.

Και καταλήγει:

"Είμαι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος. Ξέρω πως θα μπορούσαν να μου χρεώσουν ακόμα και τους φίλους μου ως σχέσεις, αλλά χαίρομαι, γιατί σε αυτό το κομμάτι οι δημοσιογράφοι με έχουν σεβαστεί. Είναι κάποιοι άντρες φίλοι μου, με τους οποίους κυκλοφορώ σε καθημερινή σχεδόν βάση, και ποτέ δεν έχει γίνει κάποια παραπληροφόρηση – και ευχαριστώ για αυτό τους ανθρώπους των περιοδικών. Έχω επίγνωση πως κάποια στιγμή στο μέλλον είναι πιθανό να δημοσιοποιηθεί κάτι, αλλά γενικά είμαι πολύ προσεκτική σε δημόσιους χώρους"